Какво е толкова интересното на играта Minecraft?


#1

Въпросът ми е малко тъп. Понеже знам че някои от вас играят все още Minecraft и не им омръзва, искам да попитам какво толкова забавно намирате в тази игра ? Поне аз не намирам нещо интересно :smiley:


#2

И аз това се чудя но можеби е единственото което я отличава от останалите а именно че може да се строи по нереален начин с кубчета


#3

Аз обичам да ям шоколад с ядки… други хора обичат натурален… това значи ли ,че натуралния шоколад е гаден?

Хора всякакви, вкусове всякакви , игри всякакви…

Който обича да играе Minecraft да си играе ,а който не просто да не го прави :smiley:

Запомнете ,че винаги имате право да НЕ играете дадена игра, да НЕ ядете шоколад… Това е ваше право и никой не може да ви го отнеме…


#4

Хубавото на майнкрафта е неограничението от възможности. И не само в строенето. Например SKDown се занимава с изкуствен интелект и команди които променят коренно играта. Някои искат станат добри в PVP, други харесват CTM и тем подобни.


#5

ПРИГОТВЕТЕ СЕ ДА РАЗБУЛЯ МИСТЕРИЯТА ПРЕД ВАС!!!

И истината е, че…
Minecraft и LoL са 2-те игри, които тръгват на компютрите на децата, чиито родители не им купуват нов компютър, понеже имат само 2-ки и 3-ки в училище.


#6

Аз имам четворки и птици,и нямам minecraft.Що?:grinning::grin::joy:Щот съм задръстен:joy:


#7

Друго си е :kappa:


#8

Пресли е Господ Бог на Minecraft


#9

Ама вече втори ден стриймва лига


#10

Преди и аз съм играл Minecraft и супер много ме кефеше да си строя някви сгради или да пресъздавам няква част от града. Играта според мен развива мисленето, поне в мода в който се строи. Ако оставим на страна дебилите, които играят играта, може да се научи нещо от нея.


#11

Ами и на мен ми беше много дълго интересна, но що станах на десет почна да ми омръзва така че на кратко интересна е ако си по малък. Или просто харесваш такива игри, което е по рядко срещано.


#12

И аз това се чудя ,наистина как не им омръзва?


#13

Ами на мен никога не ми омръзва, защото в играта имаш свободата да правиш каквото си искаш и да ходиш където си искаш.но пък на тези на които не им харесва има много други игри


#14

Така е ,така е ,определено!


#15

аз харесвам маинкрафт зарди всичо и наи много сърварите hi pixel mineplex cube craft и др


#16

Интересна е ако не я играеш сам… На мен ми е тъпа когато играя сингъл.


#17

вече е над 5 бона :smiley:


#18

@xPlodeBG това е в кръга на шегата ,разбира се :jaba: :g47kek: