Компютър Monarch (I7-8700, 8GB DDR4 2400, 1TB, GTX 1080 8GB) - цена и


…здравейте спрях се на тази конфигурация.Някои вземал ли си от пласико и надежни ли са

1 Like

Няма как да не са надежди, щом са стигнали до тук. Но аз препоръчвам ардес. Оттам ми е харда, процеосра, дъното, захранването, мишката и клавиатурата. Оправял съм и таблета си при тях.
Изключително коректни са!
Също така при тях можеш да слобих каквота си пожелаеш конфигурация. А аз препоръчвам i5 8400 или i5 8600k, 1080ti или 1080, 2×4gb ram 2400mgz, няков зверска кутия на cooler master, захранване 600-700w. Ако вземеш отключения процесор тогава ще ти трябва дъно с което да ползваш шанса да овърклокнеш. Ако ще овърклокваш взимаш и някое водно 240мм за около 100-150 лв и си готов. Също така 2 тб хард (да има за филмй и игри).

Препоръки - ioncomputers, ardes и ако си чичко паричко desktop.bg

Рамта е малко според мен. Няма смисъл просто, щом имаш пари за такъв процесор и карта си вземи още рам. Миналата година си взех компютър от Desktop, беше с i7 7700K и 1080, като го продаваха с 16GB рам, но реших, че искам да се “подсигуря” за бъдещето и си взех с 32GB. Смятам, че 8GB ще ти бъдат малко.

не със 16 ще е просто така излезна като цяло се чудя за този където пратих .16 гб рам със 250 ссд и надолу посочените

Доста стабилна конфигурация е. Директно я взимай, няма шанс да те измамят ако от това се притесняваш.

ok благодаря

Надявам се да не си го взел защото попаднах на това:


Имаше и още доста неприятни коментари, които ще ти спестя.
За компютър се обърни към десктоп или ардес, като препоръчвам вторите!

и аз неска видях бая коментари този съм пропуснал сега ще разгледам ардес и декстоп и ще видя какво ще харесам.Блаодаря че прати видя и този

Заедно със лошите отзиви, същите хора пишеха добри коментари за самия сайт като бързо обслужване и доставка, но грешки като тази с гаранцията на картата са недопустими. Добре че не си го поръчал. Да напомня в ардес може да им пратиш частите с които искаш да се сглоби конфигурацията и е много по-яко защото можеш да си избереш каквато си искаш кутия, което е голямо предимство. Понеже ще си сменям кутията от няколко месеца търся подходяща и ето няколко видове, може и да си харесаш нещо :slight_smile:


На втората предната дръжка може да се маха и става много яка

благодаря крайна сметка реших да си събера части и ще си взема кутия понеже искам е по цветна.Сега момента събирам периферията и ще я пратя за всеки да кажете мнение нещо да не оплескам

Добро решение, за частите най-добре направи нова тема за да е по-разделено

2 Likes

да това ще направя благодаря и за насоката

1 Like