Здравейте ,преди месец си купих тази клавиатура и след няколко седмици един от switch-овете се равали от само себе си.Реших да не правя нищо и започнах да гледам клипове но и те не ми помогнаха много имаше някои ,от които исках да пробвам по техния начин но ме е страх.атова се обръшам към хората тук а помощ.
Ако пазиш бележката, носиш я от там където си я купил, клавиатурата все още е гаранционна.
Щом е от 1 месец е в гаранция и не виждам нужда да се мъчиш и да рискуваш да я повредиш повече просто я закарай там от където си я взел с бележката както е споменал @Sab3rAt3na69
ако съм изгубил бележката
Лошо тогава, няма как да докажеш че е купена от същия магазин. Ако имат някаква система със продажбите, и са ти искали името при покупката, може и да стане, но шанса е много малък…
много зависи от къде си я взел АКО си я взел от десктоп би трябвало да са ти пратили мейл или някакъв вид съобщение ,че пратката е пристигнала мисля че това би било достатъчно ,но все пак с бележка си е най-добре особено като купуваш такъв по-скъп предмет би трябвало да я пазиш
тогава немислех защо ще ми потрябва ,но си вех поука
всъщност мога да си изтегля гаранцията от сайта също е апаметил че съм купил сама клавеиатура атова нямам проблеми
Благодаря на всички които се отивиха на темата