Струва ли си Nintendo Switch?

Много не харесвам Нинтендо но новата им конзола е ТОЛКОВА ЛЪСКАВА и чух много хубави неща имам пари ама незнам дали си струва и съм много объркан,:rage:.

И на мен ми се прииска да си я купя, като я видях колко е ЛЪСКАВА, но според мен не си струва понеже за момента има много малко игри за нея, а и всичките проблеми които репортват хората също ме отказват :frowning:

@Alan99661 @bumtras братлета няма смисъл от нинтендо свитч ако се замислиш какви игри има за нея една зелда и сто про друго нема

Има 2 големи заглавия и се очакват още няколко в близкото бъдеще + няколко малки игри в стора на конзолата, но пак не си струва.

1 Like

Не съм гледал какви игри предлага освен Zelda-та. За мен проблема, е че ако я взема трябва задължително да стриймвам, но пък Nintendo са пълни задници в Youtube.

Имаме и този клип:

1 Like

@bumtras @Alan99661 тъй като имате парите за нинтендо предлагам ви да си вземете или пс4 обикновения или слим или про пък и ако си вземете про или слим с няква игра ще ви излезе по евтино от колкото да купавате игра и плейстейшъна.

етови игрите за нинтендо свитч който намерих в уикипедия.
New Frontier Days: Founding Pioneers
Untitled Pokémon game
има и още обаче ме марзи да сложа всичките затова ще дам линк соркам.

@Bicepsawtf Съгласен съм с теб, но предпочитам да си ъпгрейдна PC-то от това да си копувам конзола, в момента. PC MASTER RACE!!! :slight_smile:

2 Likes

той аз бих направил така но ти предлагам просто ако решиш да играеш на конзола.
:dart:

Не знам и аз предпочитал PC пред PS или Xbox защото за тея пари мога да си ъпгреидна PC-то но при Nintendo Slitch е разлитчно зашото тя е преносима но и настолна е много изкам да играя Isaac на село но пък съм чувал лоши неща като това че си драска екрана трудносе свързва с Wifi и ме е страх дали нинтендо ще го оправят

Не в никакъв случай не

🤔