Имам Nintendo Switch и се чудя дали някой би гледал клипове ако започна да снимам

Здравейте всички! Наскоро си закупих Switch и много му се наслаждавам засега. Веднъж като си играх ими хрумна идеята че мога да снимам клипове на игрите които играя. Имам опит с видео обработката и се чудя дали някой му би било интересно да ме гледа. Засега имам The Legend Of Zelda Breath Of The Wild(2017 Game Of The Year), Mario Odyssey и Mario Kart 8 Deluxe. Главно питам защото се чудя дали има смисъл да купувам Capture Card ако никой няма интерес.

4 Likes

Аз лично бих ги гледал, и съм сигурен че и други ще ги гледат, но от Nintendo не знам как ще реагират. Не съм чувал да свалят клипове, но съм сигурен че когато качиш клип ще го демонитизират веднага.

1 Like

Нямам интерес да го правя за пари. Просто искам да го правя за кеф и ако има хора които те следят мисля че ще е още по-готино. Сега само трябва да си намеря бюджетна Capture Card за да започна със нещоо :Д

1 Like

Ако ще почваш, кажи си канала.

https://www.youtube.com/channel/UCRkIQl1T9grgdYXphEqJZ5A/featured ето това е. Само трябва да си намеря Capture Card и можеш да очакваш клипове възможно най-скоро :slight_smile:

Аз също бих гледал, само кажи когато ще започваш да качваш клипове :slight_smile:

Да биха се гледали зависи разбира се как ги представиш едитнеш и какъв ще е коментара ти. Иначе аз лично не снимам на Nintendo неща защото:

  1. Взимат ти монетизацията винаги.
  2. За да имаш монетизация трябва да се регваш при тях и да ти ядът голям %.
  3. Има много истории където са слагали Copyright Strike на канали.
1 Like

Аз принципно не се интересувам от пари, просто ми се правят клипове за кеф и ако има хора, които да ме гледат мисля че би било много готино. Единственото ме притеснява Copyright Strike, но се надявам да не ми намерят канала че да го страйкват. Иначе благодаря за информацията :slight_smile:

🤔