Показване на снимка с интервал в OBS

Здравейте, знаете ли дали мога да направя някоя снимка в OBS, която да не стои постоянно на екрана, ами да се появява и скрива през 5 минути например? В Google не излиза това което ми трябва, затова питам тук!

1 Like

Първия линк в гугъл…


Последните ти няколко теми се решават с 10 секунди с гугъл. :smiley:
4 Likes

Ами не е това което ми трябва, затова питах тук, понеже не го намерих в Google!

1 Like

Можеш да си направиш Slideshow с 1 картинка и да я направиш така, че да се показва на всеки 5 минути? Не е ли това идеята? Можеш да си направиш един GIF, които да показва картинката за X секунди и да я крие за 5 минути? :smiley:

1 Like

А да имаш идея как да го направя, защото като сложа едната картинка, тя или стои Non Stop на екрана, или се скрива и после не се показва?

1 Like

Извинявам се че пак повдигам темата, но някой знае ли как мога да го направя така, понеже или картинката ми стои Non stop на екрана или се скрива и не се показва отново?

1 Like

Това не работи ли? :slight_smile:
Когато OBS Studio излезе нямаше Image Slideshow, но явно вече е добавено.

1 Like

Ами не! Те са две снимки и искам да направя: Ендата се показва, след нея другата и накрая се скрива SlideShow-a и след пет минути пак да се покаже Image SlideShow-a и да стане същото!

т.е. показва се едната снимка, след нея втората, скриват се и след 5 минути се появяват пак на екрана и така да се върти по време на целия стрийм!

1 Like

Никаква идея как можеш да го направиш точно така ще трябва да измислиш някаква схема например да имаш 2 снимки и 5, които да са прозрачни.

1 Like

Това измислих и аз! Да сложа преди двете снимки една прозрачна и като приключи SlideShow-а, просто да го ресна с Bind след 5 минути! Ако стане ще пиша!

1 Like

🤔