Относно Overwatch

Мислих да си купя Overwatch, но понеже почва училище ще е малко тегаво, защото знаете 1-ви учебен ден мхм… И затова реших да я купя по Коледните празници, НО искам да ви питам дали някой си е купувал Overwatch тогава, защото искам да знам дали ще е на намаление?

МЕЖДУДРУГОТО, КОЙТО ИСКА ДА СИ Я КУПИ, СЕГА Е МОМЕНТА, ЗАЩОТО Е НАМАЛЕНА С 50%!!!

1 Like

Играта винаги е била на намаление по големи празници. Което също означава, че може да си я вземеш на halloween (ако искаш!). Също преди да си купиш такава голяма competitive игра, е добре да се питаш casula/competitive gamer си! Защото както се досещаш играта е по към competitive gamer-ите. Също имаш ли опит с други игри от този жанр като TF2/Paladins/CS:GO тъй като ще ти помогне доста. За микрофон даже няма да говоря, защото за такива игри винаги ти трябва! Като цяло не знам защо не си я купи, а пък после да я играеш (като си свободен), защото сега трябва да чакаш за намаление. Също относно ‘Premium’ версията…, не си я купувай, не си струва и като цяло не вземаш нищо специално.
Ако питаш за моето мнение на играта която я имам от вече 2 години - 7.5/10.
Ето ти името ми ако си я купиш да те въведа IceFox#21376

Аз всъщност я играх на скоро като беше Free. И да имам доста опит с TF2, играя я от 2012 година. Иначе играта ме изкефи, но се притеснявам, че ще си я купя и ще ми омръзне. :confused:

На мен overwatch ми е любимата игра, играя я от година и не ми е омръзнала (играя я почти всеки ден по доста) ако някой иска да играем thealien#21986 :slight_smile:

А и също, като се замисля те добавят ъпдейти, нови герои, евенти и т.н, така че мисля, че ще си я купя. :slight_smile: Ако искате в бъдеще може да играем, защото имам много приятели с Potato PC-та.
Nickname: eXample4o#2419

🤔