Paypal, cashterminal, карта и още нещо!

Значи накратко - трябват ми пари в пейпал. Нямам карта, а начинът, който съм използвал, за да зареждам е cashterminal. До колкото разбрах вече Cashterminal и Paypal не работят заедно и следователно и cashterminal отпада като опция. В момента единствения начин е карта, която както споменах по-горе - нямам. Въпроса ми е дали има някакъв начин с някой от форума, който има карта, да направим една схема, в която той чрез карта ми превежда пари, а аз му ги пращам е кеш (повече отколкото е дал, за да има някаква печалба). Мерси !

1 Like

Не може ли някой да ти прати пари от неговия paypal директно в твоя? Също не знам как ще се разберете кой да е първи за да няма скамове. :smiley:

2 Likes

все още са партньори следователно трябва да има опцията за вкарване на пари. (така си мисля)

2 Likes

То има бутон за вкарване на пари но като си въведеш нещата ти пише грешна информация

И предложението на Готика е добро. А за скамовете ще търсим някаква алтернатива. И да все още имаш пейпал като опция в терминала, но не ти приема данните и тая мизерия е от поне година.

1 Like

за това че има бъг с вкарването на данни знам, защото преди година се опитах да вкарам пари в пайпала ми, но изписа грешен емайл или парола и разгледах из интернет и разбрах че не съм сгрешил нищо при вкарването на данните ми и мислех, че за година са го оправили, но май все още не са.

1 Like

Утре мисля да звънна, но от сега знам какво ще ми кажат.

1 Like

Ако звъннеш и ти кажат, че работи върни отговор тук за да знам дали работи защото и на мен ми трябва. Благодаря предварително!

1 Like