Предложете ми добро бюджетно PC

PC-то трябва да е до колкото се може по-малко пари и да може да се подкарват игри на него като Cs GO и League of Legends :slight_smile:

Виж Budget Mastera във desktop.bg https://desktop.bg/computers-desktop-Budget-desktopbg_work_home_pentium Може като скролнеш по долу да си избираш разни други работи като друга видеокарта,допълнително рам и още такива неща.

1 Like

Конфигурация за LoL и CS:GO Ето това бих ти препоръчал! Лига върви средно със 111FPS на High настройки на 1920x1080 резолюция, а CS:GO на Nuke на 1024х768 на Low настройки върви със 133 FPS, а на Dust2 - средно със 196FPS на същите настройки. Виж този клип, компа е със същите части като в клипа но с по-стар процесор, следователно игрите с този който съм ти препоръчал, може да вървят с повече кадри!

Аз лично не бих купил компютър в момента, но

Ако не ти се чака за B или H чипсетовете на Intel за Coffee Lake, вземи Pentium G4560, почти същото е като процесорът, който @bebebaba1234 е предложил, а е 102 лв. по-евтин. Главната разлика е по-слабата вградена видео карта, но понеже спестяваме 102 лв. можем да ги инвестираме в видеокарта като GT 1030, страхотна карта ако си на изключително малък бюджет и като цяло 63 лв. повече, имайки предвид спестените пари, но не би трябвало да има проблеми дори и с игри като GTA 5 на medium 40-50 fps.

Добро предложение, но според мен е по-добре тази i3-ка и по-нататък @Flashbulggofficial да си събере към 450лв и да си вземе 1050Ti, защото както той каза, на него му е нужно главно за лига и CS, а i3-ката според мен е перфектна за тези игри, дори без видеокарта, ами само с вграденото видео ядро.

Проблемът с тази i3-ка е, че е миналата генерация. Сегашната Coffee Lake i3 e буквално i5 от Kaby Lake и когато излезнат B и H чипсетовте след около месец и нещо, аз лично бих се чувствал доста прецакан, като се има в предвид, че могат да се спестят около 90 лв.

И аз не бих взел компютър в момента, точно заради B и H чипсетовете. Ако бяха излезли сега, щях да му предложа с Coffee Lake процесор, даже можех и сега да му предложа, ама той каза че му трябва главно за лига и цс, така че мисля че няма значение от кое поколение е процесора, понеже и с двете поколения (Kaby Lake и Coffee Lake) могат да се играят тези игри!

🤔