Как да фармим platinum в Warframe

Има много видове начини за фармене на части за вашите warframe-ове както и събиране на оръжия и други неща но днес ще ви обясня как можете да правите от 100 до 200 platinum на ден. Всеки знае че platinum-а е най необходим за skin-ове, части, цветове и blueprint-ове. Преди да започна ще ви обясня някой важни неща тъй като има хора които може да не знаят какво означават половината неща.

В Warframe има така наречените Void Relics и те се ползват за правене на Void Fissure мисии. Една Void Relic-ва за всеки играч може да бъде използвана в тези Void Fissure мисии, като екранът за избор на Void Relic се появява при избиране на Void Fissure мисия, която позволява на играча да избере желания Void Relic преди да започне.

При натискане на бутона “Accept” или на български “Приемане”, когато се стартира гласуването на fissure мисия, ще се появи менюто за избор на реликва, което ще ви позволи да изберете една реликва за тази мисия. При безкрайни мисии реликвите могат да бъдат избрани веднъж за всяко завъртане. Това меню за избор на реликви ще предлага изключителни реликви от епохата, съответстващи на избраната мисия (например, реликви на Lit за мисиите от ерата на Lit) и няма да позволи upgrade-ване в нея, така че за да прецизирате реликви, направете го преди да приемете мисията.

Ако възловата точка на мисията, където се намира Void Fissure не е отключена (завършване на мисията най-малко веднъж), играчите няма да могат да влязат в мисията и по този начин няма да бъдат подканени да оборудват Void Relic.

Ако мисията бъде завършена, след като се напусне “Void Relic”, последвано от успешно извличане, всяка от оборудваните от играчи реликви ще покаже една от потенциалните награди от своята награда за реликва, като наградата на всеки играч е независима от наградите на съотборника си в зависимост от тяхната оборудвана реликва и шанс за падане. Всички играчи, които разполагат с реликва, могат да изберат коя от четирите награди искат да вземат било то от собствената си реликва или от тези на останалите играчи.

Следователно чрез тези реликви може да имате шанс да ви се падне определен prime blueprint на герой или prime blueprint на някое оръжие (зависи от реликвата и шансовете на това какво да ви се падне). Във вашият кораб имате място където можете да си подобрите реликвите да ви дават по хубави награди следователно може да имате по големи шансове да ви се падне един от тези prime blueprint-ове.

След като ви се падне един от тези blueprint-ове можете или да го ползвате за да създадете определения prime skin/оръжие или да го запазите за да го търгувате с други играчи. Зависи от цената и това колко е ценен blueprint-а хората биха го купили дали само blueprint-a или craft-нато.

Има едно място наречено Maroo’s Bazaar където там можете да търгувате с други играчи и следователно ако имате късмет с продажбите можете да изкарате достатъчно platinum като за 1 ден.

Maroo’s Bazaar е изоставено реле, което обикаля около Марс. За разлика от други релета, той разполага само с главен хангар, основен вход и коридор. След като влезете през главният коридор във входа там ще видите продавачката Maroo и зад нея ще видите едно голямо дърво където там можете да предлагате оферти за да търгувате с други играчи и следователно точно за това ще ви трябват тези prime неща които сте печелили от Void Relic мисии.

Цените на всичките prime неща можете да видите тук: https://nexus-stats.com/

Следователно ако имате prime който е скъп според цената от сайта можете да го пуснете за търговия и когато някой ви приеме тази търговия вие му казвате за колко го продавате и ако не се съгласи сваляте цената с няколко platinum.

Ако имате някакви въпроси относно този гайд може да ги зададете отдолу и ако искате да направя друг ми пращайте идейте си чрез Steam тук: Steam Community :: Error

Надявам се да съм бил полезен на някой хора, приятно фармене :wink:

3 Likes

Браво за гайда и мерси, че каза за: https://nexus-stats.com/ защото е много по-удобен за сверяване от https://warframe.market

4 Likes

Като цяло Nexus Stats служи повече за цените на prime нещата. Гайда ми отне към половин час да го направя тъй като трябваше да намеря малко снимки които да добавя към гайда и да сформирам достатъчно добра и лесна информация за да може всички да го разберат :grin:

2 Likes

Много полезен туториал :smile: ! Само имам един въпрос , какво да правя ако не ми дава да отворя менюто с Void Relic-ви и пише че иска някакъв сигмент. Не знам какво е това защото играя от скоро но ще съм много благодарен ако някой ми помогне :slight_smile: .

1 Like

Трябва да направиш Mars Junction-a за да го отключиш а това става като направиш няколко мисии и ще ти даде опцията да направиш Mars Junction-a обаче всеки junction си има собствени мисии за това за да отключиш Void Relic Segment-а трябва да направиш тези мисии:

Късмет с мисиите :wink:

3 Likes

@DareX Едиственото, което бих променил в гайда ти е да сложа линкове към уикито към някой от нещата, за които говориш. Като например Void Relic и т.н.

1 Like

Като цяло да но докато правих гайда повечето инфо се опитах да го обясня със свой думи и използвах съвсем малко думи от уикито но бих добавил повечко инфо за реликвите ако на някой му трябва.

1 Like

🤔