PlayStation 4 втора ръка

#1

Здавейте, понеже имам възложност да си взема от Англия PlayStation 4 втора ръка защото е поевтин от тук. Бихте ли ми казали кой по точно да си взема и дали си заслужва да го взимам от там. Знам, че Pro версията е най-добрата за момента. Все пак ако има по компетентни нека споделят тяхното мнение. Извинявам се ако има такава тема, но просто не открих.
Благодаря!

2 Likes
#2

Нееееееееееее!!!
Взимаш само ако можеш да тестваш!
И личното ми мнение - xbox
По-мощен е, по-евтин е, а и колко от ексклузивните би играл?

2 Likes
#3

Първо, xbox не си заслужава, ако имаш хубаво PC.
Второ, ако телевизора ти е 4к, търсиш Pro-то.
Дали вече си заслужава да го внесеш от Англия е друг въпрос и там си е чист късмет :slight_smile:

5 Likes
#4

Нямам ,нито хубаво PC, нито хубав телевизор. А и не смятам да играя поне за сега много от екслузивните игри, за сега съм се насочил към need for speed payback и такива подобни. Аз имам как да ги тествам в Англия.
Благодаря!

2 Likes
#5

Аз бих казал PS4 базов модел, а ако имаш пари за Pro, защо не.

Дори и да нямаш 4K телевизор, някои игри могат да вървят на повече fps. Относно ексклузивните игри, определено ги имай предвид. Това е нещото, което направи PS по-продаваната платформа тази година и то с бая, а самите игри са отлични. Личен опит.

Също, PS5 се очаква да излезе понякое време догодина. Това би трябвало да накара цените използваните PS4 да паднат. Или пък можеш, ако си събрал парите, направо да вземеш PS5. Sony са казали, че ще могат да се играят PS4 игри на PS5.

2 Likes
#6

Колко ексклузиви би играл? Или изобщо игри? 10 игри са ти една конзола.

1 Like
#7

Всичките. Доста хора си взимат PS само за тях.

Какво друго да правя на конзола?

Това важи и за Xbox-а.

3 Likes
#8

За всяка конзола
Ако ти е за 5те лева ок

1 Like
#9

Конзола втора ръка според мене не е добра идея, освен ако не е от човек, на който вярваш. Pro версията има смисъл само ако имаш 4к монитор или телевизор. Ако ли не препоръчвам slim аз лично съм с такъв. А за въпроса с игрите Sony са отвратителни в това отношение (от гледна точка на другите платформи), защото са окопирали някой от най-добрите заглавия (поне според мен). Изиграх God of War много яко, сега играя Gran Turismo Sports също смятам, че е много добра. Вземи си колкото можеш по-бързо ps+ това ще ти даде много неща (най-малкото една безплатна игра на месец си е една безплатна игра на месец) и някои от тези игри попринцип не са никак евтини или лоши. А и можеш да гледаш в Netflix, което си е заместител на телевизията.

3 Likes