Problem with Twitch Affiliate

Добър ден , преди няколко дена получих удобрение за partner със twitch. Вчера започнах да попълвам twitch affiliate-a и ми излезе проблем със Street Address 2. Не мога да го оправя или не знам как… Може ли помощ за това?
:smiley::cold_sweat::fearful:

Няма как да са те одобрили за партньор и да попълваш бланка за съдружник, така че си минал ачиивмънта “Path to Affiliate”. Иначе аз като попълвах нещата, за да могат да ми пращат парите от туич и да си получа Affiliate нещата, нямах много проблеми. Просто попълни това, което ти искат… Не знам дали знаеш английски, понеже виждам, че искаш някои неща Пресли да ти каже какво да попълниш, но на Street Address 2,просто трябва да напишеш улица… :joy: Аз на Street Address 1 и 2 съм написал един и същи адрес, доколкото помня

Маняк
Ето виж : http://prntscr.com/m5d79d

“However, the details you have just entered into the tax form does not match the information on file from Step 1 (Registration)” Явно не знаеш английски, колкото и странно да звучи, но буквално на първия ред ти пише защо имаш грешка… И по надолу ти пише как да я оправиш :joy:

Пробвах да я оправя?! Ако искаш да знаеш… Не става

Няма как да не става. Аз като го попълвах това преди година и половина, нямах проблеми… Прочети какво са ти написали Twitch…

Сякаш не съм го правил…
Маняк, щом не можеш да помогнеш не пиши излизшно. Плиз

Ами като си го правил??? :joy: :joy: :joy: :joy: :joy:

Really??? Аз ти казвам какво да направиш. От Twitch са ти написали какво да видиш и какво да следваш и ти накрая ми казваш, че не мога да ти помогна… Еми ок. Няма да ти помагам, щом не желаеш… :slightly_smiling_face:

Пробвах го бе
Не ми помагаш…
Спри са

Само по-спокойно. Това ще ми е последния отговор :slightly_smiling_face: Явно не си свикнал някой като ти каже да направиш нещо, ти да пробваш да го направиш отново, дори и да си го правил няколко пъти…Има и Twitch Support BTW :wink:

6 Likes

Адреса, който си въвел на тази страница не е същия, който си въвел когато си попълвал данъчното си интервю. :slight_smile: Надявам, се че разбирате, че попълвате реални документи и ако не знаете какво пише в тях е лошо… :alien:

5 Likes