Как да снимам клипове от ps4?

Преди бях със супер умрял комп, който ставаше за нищо. Та се птехвърлих на ps4.
Slim 1tb.Преди някой да е казал гледах в Google, но съм бавнярче и не го схванах много. Благодаря предварително. И се извинявам за машини загубеното време. :smiley:

Трябва ти Capture карта, без нея няма как да снимаш от конзола. Потърси в Google Capture Card PS4 и ще ти излязат и предложения за различни карти, и клипчета как става всичко! :blush: :blush: :blush:

1 Like

Благодаря много @skymanBG.:smiley:

Няма проблеми! :blush:

Ако, компютърът ти е картоф, пак няма да може да снимаш. :disappointed:

@bumtras защо? Аз няма да си обработват видеата на него.

Но ще ги снимаш чрез него.
За да снимаш PS gameplay, трябва компютърът да хване видео сигнала от конзолата, чрез capture картата и да го запишеш.

А на какво ще ги обработваш, ако не на него?

Има как! Dido_d май снима като ползва някаква програма за Remote Play на компютъра. :slight_smile:

На PS4 има share опция за записване на клипове. В настройките може да зададеш максималната дължина на клипа до 1 час. Преди беше до 15 минути, но явно са го update-нали. Не знам дали можеш да пъхнеш микрофон в PS4-та, така че ще трябва да измислиш някое решение за микрофона. Да знаеш, че ще ти трябва някаква по-голяма флашка за трансфер на клиповете.

EDIT: Клиповете се записват на 720p, но за начало, трябва да е достатъчно.

С микрофона ще се оправя за това имам човек да ми помогне, ако оплета конците, но това да се записва геймплея на компютара не ми харесва. Чрез шера не мога мога да сложа микрофон и каквото и да било. Освен ако нямам хакерски познания. Така че благодаря за помоща ще измисля нещо за устройство за записване. А за качеството 720p ми звучи доста добре.

🤔