Искам да ви питам за едно PSU

Здравейте, чудя се какво мислите за Fortron захранванията, защото съм си харесал едно, което 600W? Весели празници!

Аз съм с такова и съм доволен http://www.fsplifestyle.com/home/product.php?AreaLang=0&PSN=573

при захранванията трябва да се търсят сигурни марки . Лично аз препоръчвам be quiet , cooler master, EVGA , Cougar и Deep Cool. Имай предвид , че качествените захранвания са от 100лв и нагоре … , другото е китайска работа с непостоянна поддържана мощност … с други думи - бум,бум дъно. Aко захранването идва с кутията ти, запали камината и се топли с него :smiley: .

1 Like

Ако си купиш кутия и тя идва със захранване в 99% от случайте е за коша. :smiley: Има клипове в youtube как гърмят при 70-80% натоварване.
Аз ползвам Be Quiet и съм доволен. Не е гърмяло, може да сменяш кабелите и да вадиш ненужните а вентилатора не е умрял вече години въртене. Иначе с 600 W ще можеш да захраниш всичко май освен ако не правиш схеми с повече от една видео карта.

1 Like

Лично аз не съм чувал за AURUM @Ovcharski , но щом има “Gold Plus 80” сертификат значи трябва да е качествено .

Тя им се водеше по-високия клас захранвания преди няколко години, бях го взел за бинкойни с три AMD 280x видеокарти. В интерес на истината даде фира, но докато ръчках доста кабеляците по копачката, така че по-скоро аз съм допуснал някаква грешка. Хубавото е че ми го замениха гаранционно и от 2-3 години си бачка супер на workstation машина

🤔