Безплатна PUBG?

Лично на мен PUBG няма да ми тръгне но имам идея за тези от вас които биха могли но не могат да си я позволят , не съм сигурен дали ще се получи … таа мисля че ако изтеглите емулатор (например BlueStacks) и си изтеглите мобилната версия (която е безплатна и мисля че идентична) ще можете да играете PUBG безплатно ако някой пробва да сподели резултата защото не съм го тествал просто ми дойде на ум

2 Likes

@dilqn Да може @Gothika_47 на един стрийм го беше направил но мисля че с BlueStack няма да стане защото трябва да си нагласиш и контролите така че да са за мишка и клавиатура и ще трябва да си поиграеш доста.Готик ти какъв емулатор използваше на стрийма?

1 Like

Готика ползва Nox emulator, в който можеш, както каза @Simeon, да си настроиш контролите както си искаш, което го прави по-добър от Blue Stacks.

4 Likes

Не съм се интересувал, но съм 99% сигурен, че има приложение, което ти позволява да си мапнеш контролите на клавиатура.

1 Like

Аз играя мобилната версия през NOX. Играта си настройва контролите много добре и целенето не е точно както на компютър (мишката се побърква на моменти), но ако си на щит компютър или нямаш пари е добър заместител. Лутинга е автоматичен. Пробвай! :smiley:

1 Like

🤔