Random Psu Coil Whine

Здравейте наскоро захранването ми започна да има Coil Whine вече съм запознат с него като имам на Видео картата. Но при захранването ми се появява и спира… Гледам YouTube и започва… С натоварване под 5%. Играя GTA V понякога има и понякога няма. Понякога цял ден имам а има дни изобщо нямам. От какво може да е и има гаранция но дали Coil Whine-а се покрива.

Не мисля, че това може да се “появи” от захранването, или го е имало по-рано или идва от нещо друго. Да не е от вентилатора? :thinking:
Поправете ме ако греша! :slight_smile:

1 Like

Преди мега много години и на мен захранването ми започна да издава странни звуци.
След като го пуснах РАЗГЛОБЕНО и го бучках с един стъклен прът забелязах, че е от един от кондензаторите, който се беше надул като гъба. :smiley:
До колкото разбирам в днешно време кондензаторите трябва да са в пъти по-добри, но ако имаш гаранция просто се обади и питай дали може да се смени защото издава странни звуци.

3 Likes

Не е от вентилатора. И бях махнал решетката на вентилатора за да го почистя и мисля че се прецаках. Намаше лепенки за гаранция и като пълен тъпак я махнах. Дали ще го приемат

Нямало е лепенка за гаранцията и си махнах решетката, така ли да разбирам???:thinking:
Болтчетата на решетката, не държат ли и самият вентилатор? Не се ли размести вентилатора и успя ли пак да сложиш решетката?
И не те знам какво си почиствал, прахта се наслоява от другата страна на вентилатора. През решетката не можеш да направиш нищо, трябва да отвориш захранването, за да почистиш вентилатора.

Щом е нямало лепенки, не виждам защо да не ти го приемат, само трябва да питаш дали приемат за такъв проблем. :wink:

Успях всичко да сложа. С много мъки изчистих под вентилатора Всичко е на мястото си само болтчетата са надраскани от некъдрното ми развиване. Вентилатора се беше разместила ма то няма къде да ходи направено е така че да не може да падне. Просто трябва малко да се бутне за да се паснат дупките

🤔