Мишка ТRUST GXT 188 Laban RGB Mouse

Здравейте!

Искам да ви попитам, някой от вас има ли мишката на ТRUST GXT 188 Laban RGB? Ако да, какви са впечатленията ви? Мишката в момента е на цена 99лв. в desktop.bg, заслужава ли си да я закупя? В момента съм с Canyon CND-SGM3 Fobos, но лазерът е доста неточен (поне по мое мнение),което до някаква степен ми пречи в игрите. Ако някой от вас има подобна мишка на TRUST в същия ценови диапазон, бих се радвал да ми я предложи.

Не съм я ползвал. Моя Protip е да видиш за ревюта в нета и след като изглеждаш и изчетеш 4-5 ревюта ще имаш горе долу добра идея дали си струва. Също… промокод g47 :smiley:

1 Like

Не съм голям разбирач, но според мене ако искаш нова мишка си вземи canyon CND5 (не съм на 100 процента сигурен дали беше така) аз имам такава и съм много доволен води се по-големият брат на твоята нямам никакви проблеми. Много е удобна ако искаш повече информация aeteltryt и прави ревю заедно с една друга канйонка виж го. СОРИ ЧЕ НЯМА ЛИНКОВЕ АМА ХОДЯ КЪМ ДАСКАЛО ЗА ЗАВЪРШВАНЕТО МИ И НЕ МОГА ДА ТЪРСЯ В НЕТА МНОГО!

1 Like

🤔