Добро охлаждане и термопаста на Ryzen 7 1800x за overclock

Охлаждането

термопастата : Arctic MX-4

За охлаждането , няколко хора ми препоръчаха това. По отношение на термопастата искам да ви питам възможно ли е вместо тази термопаста горе , да се сложи
тази ?

Пише ,че е вид течен метал термопастата за по-добро изкарване на топлината от процесора при натоварване и разяжда алуминиеви радиатори/охладители искам да знам има ли опасност за охлаждането , понеже не виждам информация дали е алуминиев или не?

@Gothika_47 чадо :smiley: , твоето мнение?

Ти да не ме усети, че успях да докопам и аз един ryzen? :smiley:
Иначе тази термопаста гледах, че Пресли и прави ревю и май е доста legit. Иначе и аз съм чувал това за алуминиевите радиатори, но не съм се интересувал много. По-добре пиши на desktopa във facebook и ще ти кажат дали са съвместими и дали ще има проблем. :slight_smile:

Имах едно такова на ум , че след време може да направиш и ти една конфигурация с ryzen и заради това те питах :smiley: . Ако ще се занимаваш със стриймване ryzen поколенията са за това. Да не говорим , че intel си правят таш*к с потребителите си , като редовно сменят сокети на новите си поколения и ние после трябва да вадим паричките за ново дъно ако смятаме да минаваме на нов процесор… :confused: , а amd държат на един сокет на почти всичките си процесори от поколението Ryzen .

🤔