Samsung или Huawei

Здравейте отворих тази тема за да ми кажете вашите мнения за два телефона който мисля 1 от тях да си взема за в бъдеще та единия телефон е Huawei P30 Pro а другия е Samsung S10 та искам да ми кажете според вас кой е по добър и защо бихте си го взели.

1 Like

В Интернет има изключително много сравнения между двата смартфона, така че мисля че ще ти е от полза ако ги разгледаш.
Лично аз бих избрал Huawei, не само заради характеристиките, но и защото използвам p20 и като цяло имам доверие на марката. Единственото нещо което НЕ ми харесва в него е СУПЕР ШАРЕНИЯ стъклен гръб на телефона…
До някъква степен е въпрос на личен вкус
Но от към характеристики и двата са добри
Може би един от плюсовете на Samsung-а е, че има 3,5мм жак за слушалки което много ми липсва при всички нови huawei-и, но пък при тях камерата е по-добра

2 Likes

Попринцип по съм склонен да си взема Huawei но доста хора който са ползвали ми казаха че след 1-2 месеца почвал да бъгва и да се бави.

1 Like

Няма такова нещо при Huawei, аз съм сменил 4 самсунг смартфона и в средния клас ги предпочитам тях. Въпрос на вкус е. Но пък стане ли дума за флагмани, не можеш да сравняваш бруталната камера на p30 pro. Екрана на самсунга е много изпържен откъм цветове, а това дразни очите. Със huawei-а мисля че не е така. Всъщност в момента аз бих си взел samsung A80.

1 Like

Не съм съгласен. По принцип “забавянето” на телефоните идва когато апликациите за тях се натъпчат с ненужни :repoop: и почнат да тлачат самия телефон. Facebook е перфектен пример за това.
Другото, е че голяма част от потребителите си свалят напълно ненужни апликации без да спират нотификациите им и това да работят в backgroundа което допълнително го затормозява. :smiley:
Аз съм със Samsung S8 plus, но вече той и картата му са почти пълни имам към 3 страници апликации, които ми трябват за различни неща и на моменти започва да се замисля малко като зарежда и съм на мнение, че почти всеки телефон би го направил. :smiley:
Huawei според модела си имат НЕВЪЗМОЖНО ЯКИ камери. Телефона на Gabinka прави много яки снимки за Instagram.

2 Likes

Аз чакам да излезе note 10-ката и ще продам huawei-я :slight_smile:
Иначе сeга съм с Huawei p20 pro

1 Like