Здравейте отворих тази тема за да ми кажете вашите мнения за два телефона който мисля 1 от тях да си взема за в бъдеще та единия телефон е Huawei P30 Pro а другия е Samsung S10 та искам да ми кажете според вас кой е по добър и защо бихте си го взели.
В Интернет има изключително много сравнения между двата смартфона, така че мисля че ще ти е от полза ако ги разгледаш.
Лично аз бих избрал Huawei, не само заради характеристиките, но и защото използвам p20 и като цяло имам доверие на марката. Единственото нещо което НЕ ми харесва в него е СУПЕР ШАРЕНИЯ стъклен гръб на телефона…
До някъква степен е въпрос на личен вкус
Но от към характеристики и двата са добри
Може би един от плюсовете на Samsung-а е, че има 3,5мм жак за слушалки което много ми липсва при всички нови huawei-и, но пък при тях камерата е по-добра
Попринцип по съм склонен да си взема Huawei но доста хора който са ползвали ми казаха че след 1-2 месеца почвал да бъгва и да се бави.
Няма такова нещо при Huawei, аз съм сменил 4 самсунг смартфона и в средния клас ги предпочитам тях. Въпрос на вкус е. Но пък стане ли дума за флагмани, не можеш да сравняваш бруталната камера на p30 pro. Екрана на самсунга е много изпържен откъм цветове, а това дразни очите. Със huawei-а мисля че не е така. Всъщност в момента аз бих си взел samsung A80.
Не съм съгласен. По принцип “забавянето” на телефоните идва когато апликациите за тях се натъпчат с ненужни и почнат да тлачат самия телефон. Facebook е перфектен пример за това.
Другото, е че голяма част от потребителите си свалят напълно ненужни апликации без да спират нотификациите им и това да работят в backgroundа което допълнително го затормозява.
Аз съм със Samsung S8 plus, но вече той и картата му са почти пълни имам към 3 страници апликации, които ми трябват за различни неща и на моменти започва да се замисля малко като зарежда и съм на мнение, че почти всеки телефон би го направил.
Huawei според модела си имат НЕВЪЗМОЖНО ЯКИ камери. Телефона на Gabinka прави много яки снимки за Instagram.
Аз чакам да излезе note 10-ката и ще продам huawei-я
Иначе сeга съм с Huawei p20 pro