Steemit: Социална медия където ви плащат като пишете коментари и статии?

Ето го сайта: https://steemit.com/?r=gothika47

Добре наскоро намерих тази социална мрежа където реално когато пишете статии и коментари и получавате вотове вие печелите криптовалута, която след това може да обърнете в $$$.

За сега темата ще е кожа и кости, но с времето ще я ъпдейтвам да отговаря на различните въпроси, които изникнат. Ето ви моя профил и може да ми дадете follow. Не забравяйте да споделите и вашите за да ви давам по някой друг вот.

Какво е Steemit?

Това реално е социална платформа, където хората възнаграждават други хора за създаването на ценно съдържание. Наградата ви е STEEM, която реално е криптовалута и в момента струва към 7-8$ а в началото на годината беше 0.17$.

Как да вадя STEEM?

Писане - Ако напишете интересен пост, за който хората гласуват вие ще получите STEEM. Колко ще получите зависи от това колко STEEM Power имате!

Гласуване - Ако гласувате за някой нов пост и той стане много популярен вие ще получите така наречената “curation reward”. Колко ще получите зависи от това колко STEEM Power имате!

Купуване - Може да се купува, но нас това не ни интересува. Ние сме фермери. :smiley:

Как мога да ги обменя в пари?

В момента схемата е STEEM Dollars>STEEM>BTC>Реални пари надявам, се след време да има обяснение как точно става това, но и във форума да обмислим някаква схема за обмен! :slight_smile:

Колко струват 1 STEEM и 1 Steem Dollar (SBD)?!

Ето ви два полезни калкулатори. В ляво пишете колко STEEM или SBD имате и в дясно ви излиза сегашната му цена в Американски Долари USD $!

STEEM: Steem (STEEM) price, chart, and fundamentals info | CoinGecko
STEEM Dollar (SBD): Steem Dollars (SBD) price, chart, and fundamentals info | CoinGecko

Полезни линкове:

Информация за акаунта ви:

https://steemd.com/@youtnick
Ако в горния линк сложите вашия ник ще видите доста полезни статове на акаунта си. За какво сте гласували, кой е гласувал за вас и кога сте получили наградите си. Може да видите и вашия Voting Power, което показва силата на вашия вот. Всеки ден получавате по 20% и на всеки вот губите малко и вота ви става по-слаб така, че не спамете много.


Този сайт е подобен на горния, но ви дава да виждате, какви са наградите на постовете ви и кога ще ви се изплатят. Другото яко, е че можете да видите каква е сегашната цена на SBD и STEEM в долари!

Обмен на вотове:

Ето ви обяснение как да гласувате за други хора и да получите вотове обратно.


Благодаря на @ba6tata, че го сподели! :slight_smile:

https://steemfollower.com/?r=8559
В този сайт може да гласувате за чужди постове да получавате точки и така други хора ще гласуват на вашите. Имате само 10 вота на ден! :slight_smile:

https://d.tube/#!/c/gothika47
Сайт като youtube, но реално няма как съдържанието от него да бъде свалено, защото работи като torrent. Сайта е свързан директно с Steemit и ако качвате клипове и хората ги гледат и харесват получавате STEEM награди. Линка е към моя профил така, че може да се абонирате. :smiley:

В момента тия криптовалути са пълна лудница така, че ако имате свободно време и обичате да пишете коментари като мен ви препоръчвам да се пробвате. В най-лошия случай ще намерите някой друг долар за купуването на тази валута можете лесно да я продадете на някой доверен човек като мен. :smiley:

Ето го моя профил където може да ударите един follow.

Късмет на всички и дано това се окаже толкова профитабилно колкото звучи! :smiley: :sbd:

11 Likes

От снощи чакам да ме ъпруувнат, това нормално ли е?

1 Like

В сайта си пише, че отнема дни.

1 Like

Ти колко време чеака?

1 Like

Аз чаках няколко часа. Интересно ми е дали някой се е регнал и дали може да си дадете профилите. :slight_smile: Мисля, че може да почна да правя някакви кратки влогчета там и зависи колко хора се метнем може да вадим някой друга стотинка. :smiley:

1 Like

Моят акаунт :slight_smile:

1 Like

Mi :3

1 Like

Ето и моя :3

1 Like

Най-сетне GodBless

1 Like

:^)))

1 Like

Ако ми ъпвоутнете нещата получавам една стинка… hmhmhmhmhm https://steemit.com/@mystic074/comments

Напълно не намеквам нещо :kappa:

1 Like

Дадох follow на всички ви. В началото може да си ъпвоутваме взаймно шитните и аз се чудя дали да не почна да правя някакви кратки влогчета на английски в сайта където говоря за разни шитни? Въпроса е дали да са на Английски или на Български? Защото ако си заформим малко BG community в сайта ще е добре ама пък иначе може да почнат да ме гледат и други хора в сайта. :smiley:

4 Likes

+1 for english :slight_smile:

2 Likes

Почни на английски, тия бих ги гледал с удоволствие :smiley:

3 Likes

И аз съм за английски :slight_smile:

Предупреждавам от време на време да си гледате акаунтите в https://steemd.com/ за да гледате колко ви е Voting Powerа тъй като той пада като гласувате много!

Другия сайт е този: https://steemfollower.com/?r=8559 който реално е за обмен на вотове и мисля, че може да си гласуваме взаймно ПЛЮС да получаваме вотове от други хора! :slight_smile:

3 Likes

През август се регистрирах, но след това не съм цъкал. minds.com е нещо подобно, но не съвсем

https://www.minds.com/Ovcharski

2 Likes
1 Like

Ти изкарал ли си от едното или другото някакви $$$? :slight_smile: Аз ви дадох на всички по един follow и може с това steemfollower да си мятаме вотове за началото. После разбирам, че вотовете ви почват да струват повече и повече.

1 Like

Ето го и моят профил: https://steemit.com/@titi7454
Давайте и вашите, че да започваме с follow-ването

2 Likes