Мислите ли, че е добра идея да има SUB-Ден в стрийма на Gothika_47?

Здравейте! Бих искал да предложа създаването отново на съб ден, в който gothika_47 да игра със събове. Какво мислите?

3 Likes

Оправих ти заглавието. И аз лично съм за само трябва да измисля някакъв график. :slight_smile:

1 Like

Въпросът е и на коя игра защото има много хубави party games (party като gta 5)

Ами може би ще решаваме на място, в зависимост кой събове присъстват на съб деня и какви игри имат те

Аз смятам че не е интересно, когато всичко е по график и някво странно е например Всеки Четвъртък Готьо да си говори с нас все едно е задължен и някой път ако не му се говори трябва да го направи, защото се налага. По- добре е спонтанните разговори и плюс това ако има определен ден тогава ще има много хора и няма да се изчакваме :wink:

1 Like

мхм, еми не знам, прав си донякъде, нека Готик реши

Според мен е добре да има Съб стрийм, така Събовете ще се чувстват някак си по-специални.

И аз започвам да мисля, че не отделям много време на събовете си, но трябва да намеря време и начин да си комуникирам по-често с тях.

Да защо не,би било много приятно да си цъкаме на съб ден ама почти няма игри на които да играем досега сме играли на Тф и не много други