Правете пари със Sweatcoin дори когато телефона е в джоба ви!

С платформата Sweatcoin можете да фармите долърчета когато вървите. Платформата трябва да бъде свалена на вашето мобилно устройство и след това само трябва въведете имейл и да активирате вашият GPS при което от приложението брои изминатите ви крачки и според тях акумулирате така наречения Sweatcoin. Идеята на платформата е да стимулира хората да вървят повече!

swcapp.uk/hi/slavov Check out this app :point_up_2: it pays for walking

2 Likes

Звучи ми доста интересно!Добре са го измислили!

2 Likes

100% някой ще чийтне това с нещо от рода на lucky patcher, mock locations и някъв скрипт за рандом координати (подобно на Pokemon GO чиитовете) :joy:

3 Likes

Съгласен съм :joy:

2 Likes

Нямам идея ,но има доста леджит награди като гледам и доста хора казват ,че не е скам тъпото е ,че най големите награди не са достъпни в България ,но тва не е чак толкова голям проблем ,ако имаш някой роднина извън държавата.

2 Likes

И забраяих да спомена ,че при 20 души направили си акаунт през вашият линк,който може да копнете и пратите на някого, получавате инстант 20 долара до колко знам

2 Likes

Това ми звучи като скам малко. Има ли някакви награди или нещо? Също не разбирам как тия хора ще вадят пари от това цялото нещо и става още по-съмнително. :smiley:

3 Likes

Да скам е! Влязох им в дискорда и един пичага беше screenshot-нал как е купил iphone xs и админите след няколко секунди му трият поста и го банват

2 Likes

🤔