That windows shits!

Здравейте!
Пиша тук защото, търсих в много сайтове и те не ми погнаха и се надявам да получа отговор тук от някой по запознат. Аз със оригинален windows 10 и през определено време desktop-а ми freeze-ва, taskbar-a спира да работи и не мога разбера причината . Browser-ът ми също отворя и затваря прозорци, заради това замръзва. Погледнах във сайта на Microsoft изпълних всички указания, но проблемът продължава. Странното е, че когато си update-на windows-a проблемът изчезва за известно време и пак се появява. Изчетох доста сайтове по тази тема и честно казано ме мързи да се ровя повече. Моля спецовете да пишат, ако имат решение.
Благодаря предварително!

2 Likes


Погледнете курсора на мишката ми, получава се заради тези freeze-вания.

1 Like

Също знам, че с преинсталиране почти сигурно ще се оправи проблема, но търся друг вариант, защото имам прекалено много неща на компютъра и не ми се занимава да ги прехвърлям някъде другаде.

За това нещата ти трябва да са на D, а само Windows-а и някои програми на C.

Не мога да помогна с проблемът ти, но мишката става така ,когато натиснеш средния бутон, сигурен ли си, че мишката ти е наред и, че не натискаш бутона без да искаш? :slight_smile:

Window-са ми и другите програми са в ssd, но пак имам проблем

За мишката, да сигурен съм, получава се когато scroll-вам много често нагоре или надолу. Но не винаги се получава, напълно случайно се случва и аз не мога да разбера кога.

Натискаш скрола без да искаш.

За прехвърлянето имах предвид че не ми се прехвърлят нещата на USB или на лаптопа ми.

Ама нещата ти като са на харда, няма какво да прехвърляш. Сомо след преинсталацията ще си изтеглиш на ново браузъра, стийм, дискорд и там още к’вото ползваш.

Нямаш си на идея колко Gb с игри имам да тегля, ще отнеме дни. Пък и имам домашни по програмиране на компютъра и пак програмата за програмиране трябва да си тегля.

Де да беше така. :frowning:


SSD-то


Другият ми хард.

Нали знаеш, че като преинсталираш windows-а D-то не се изтрива, а се запазва. Освен ако не го форматираш без да искаш по време на инсталацията. :neutral_face:

Както и да е, да спрем с дисковете и да оставим другите да кажат имат ли идеи как да решиш проблема :wink:

Oк, благодаря за идеята, ппц аз правя пълна преинсталация и всички дискове се изтриват, твоят вариант също е опция, но ще изчакам народа какво има да сподели.

Какъв ти е компа?

Иначе ако иматш толкова програми, най-вероятно е време за чистене. Ако използваш Visual Studio, знам че е доста голяма програма, но няма бягане. Самите проекти не са толкова големи, така че можеш просто да ги качиш да влашка или на някой облак. Относно игрите, ако са купени, трябва само да кажеш да steam къде са били инсталирани и той просто ще ги зареди (това рабори и при други lancher-и), разбира се, това рабори само ако не си форматираш D-то, където предполагам, че ти са игрите. Ако са пиратски, като я пуснеш трябва да ти даде грешка, че ти липсва някой .dll файл. Намери го в нета и го сложи до .exe то на играта. Не работи за всички, но пак трябва да помогне.

I7-2600 3.4 GHZ; KFA 2 1060 3gb; SSD king spec 512gb, HDD barracuda 1TB; RAM DDR 3 12 GB (забравих
марката) и захранване be quite 900w.

🤔