The binding of Isaac - въпрос за the Lost

Здравейте, хора! Надявам се, че не бъркам раздела, в който поствам темата, но тук ми се видя най - удачно… Днес реших да поцъкам Isaac и случайно открих the missing poster в една тайна стая. Запазих си сийда и превключих на Исак, за да взема постера. В следващото ниво имаше sacraficial room, в който умрях, но… не ми отключи the Lost. Имате ли идея защо се получава така. Доколкото знам в Afterbirth не е нужно да се правят там историите с умирания в различни стаи с различните геройчета, а точно това трябва да се направи с постера и стаята за жертви. Благодаря ви предварително! :slight_smile:

2 Likes

The lost до колкото знам все още се отключва по гадния начин където трябва да умреш и след това с Missing Posterа ако умреш те спаунва с него ама не съм много сигурен. :frowning:

1 Like

Ако си запазил сийда и си го използвал после, ачивмнентите се изключват. Започни нови рънове и рестартирай до като не намериш Missing Poster и Sacrificial room. Аз така правих. :smiley:

http://bindingofisaacrebirth.gamepedia.com/The_Lost

4 Likes

Благодаря ви много за бързите отговори! Ще се захващам да джиткам само с Isaac, защото с другите не става, въпреки че в някои форуми пише точно обратното, но не е така.
ПП: имате по една вафличка от мен someday :smiley:

2 Likes

Аз отключих The Lost, като умрях с Judas в Sacrefice стаята… Така че става с всички. Работата е там, че сега следва великото гриндене на пачки в грийд машината, за да започвам ръна с Holy Mantle.

1 Like

Явно няма да е с всички, защото аз умрях със Samson.

1 Like