Какво мислите за The binding of Isaac?

Хайде, гледам, че няма да се пресрами някой да пусне темичка, ама аз да си продължа с Исакчо и този път да е за играта. Я споделете - от колко време я играте, кои са ви любимите геройчета, защо са те? Надявам се, че има фенове на играта, с които да си се зарибяваме тука кой какво е забелязал.
BTW, играта е фраааааашкана с неща, които са ти пред очите, но не ги осъзнаваш защо са така и какво представляват!!!

4 Likes

Аз лично играя от както излезе 1-вата isaac и наистина играя е wow сега с afterbirth plus това за модовете е много добра идея и най-хубавото е че можеш да комбинираш ако искаш 50 мод-а и играта все едно има ново dlc :smiley: . Иначе за любим герой би трябвало да е The lost защото мога да взимам всички item-и от Devil deal-a. Може ти да споделиш кой ти е любимия герой и любимия предмет моят любим предмет е D6 :cat:

3 Likes

Аз все още се мъча да си го отключа Загубения… Иначе аз я цъкам от сравнително скоро. Преди малко по - малко от година във влака една колежка ми я показа, а след това случайно попаднах на Пресли, който я цъкаше и от тогава започнах, но след това спрях. Преди 2 месеца я започнах на ново и общо взето ми е единственото нещо, което играя, когато съм свободен. Най - много ми допада Лилит, защото има по - разчупен геймплей, а и дефоут предметът ѝ ти позволява да билдваш с бебоците и това на мен ми допада много, като в същото време е трудно да станеш мега бъгав преди да стигнеш дори до Маман. Иначе най - харесвам the book of Belial, винаги, когато мога, си го присвоявам.

1 Like

Разбрах за Исак от Готьо, който я играеше 24/7 и ми изглеждаше супер скучна, иначе играя Isaac от както излезе Afterbirth през 2015 и в началото ми беше суупер трудна. Започнах да я играя почти взеки ден и ставах ‘‘по-добър’’. Даже помня как с мъки убивах Monstro. :smiley: За сега имам около 300+ часа. Сложил съм си около 25-30 мода в играта с AB+ да видя какво ще стане и играта е пълна каша. Иначе е доста забавно.

Любимия ми герой преди беше Isaac заради D6, иначе сега може да се каже че е и Apollyon, заради Void-a.
Героя който мразя е The Keeper, който отключих със мод за пълнене на машината, защото не ми се грайнди 1000 години на Greed Mode който е най-скучния моуд.

Искам да ви чуя мнението за новия Final Boss и новия етаж - The Void.
-Като цяло музиката на боса и етажа са яки, НО самия етаж е просто каша от други етажи очевидно, което е супер грозно. Също боса не е лош но е нещо като Boss Rush + Hush. А ако сте се били с Delirium-a на първия ден сте забелязали че беше 1 фрейм. :smiley: Така че единственото което очаквам за тоя финален етаж е re-skin, смисъл да си има собствен дизайн. :darkbro:

3 Likes

Аз я почнах някъде през Май на 2015 като играех на оригиналната Исак, понеже компютъра ми беше слаб и нямаше как да тръгне Rebirth. Успях да я завърша преди края на Декември 2015, но дотогава не си бях купувал игри, тоест беше кракната. Същия този Декември очаквах да си взема по-добър компютър и видях, че TBoIR и АВ бяха на промоция. Взех ги и почнах да играя на 19 Януари, ако не греша. От тогава съм навъртял 200+ часа на играта плюс още около 200 на оригиналната. Като любим герой и аз ще трябва да кажа The Lost. На мен лично с Holy Mantle-а ми е много лесно, пък и започва с летене и spectral. Най-омразен ми е Keeper-a, защото си принуден да задържиш Wooden Nickel, Triple Shot-a ти разваля tear rate-a, по-бавен си и имаш само 2 health. Хората в редит казаха, че един от новите айтеми - Greed’s Gullet - работи и на него. Това което прави е да ви дава по още едно сърце за всеки 25 стотинки които имате. Еми, още не ми се е паднал, но не съм се отказал.

2 Likes

Аз разбрах за нея, защото вече бях играл Super Meat Boy и видях, че е от същия дев ама не ми допадна.
Играх я няколко пъти на компа на съквартиранта и ми се стори мега тъпа и след това гледах как riptidepow я разцъква в Twitch и тъй като той беше малък стриймър си говорихме на теми и това ми задържа интереса. После видях кобалт и неговите шапки и как бъгваше играта и започнах да го гледам. След това реално почнах да я цъкам и се върнах към стриймването, защото ми беше скучно да играя сам. Най-забавното ми беше, че тогава компютъра ми едвам успяваше да стриймва The binding of Isaac, защото е написана на шибан Flash и ти убива процесора. :smiley:

Иначе на Afterbirth не съм отключил всичко, защото не съм фокусиран върху нея, но скоро ще го направя!

5 Likes

Играта не е за всеки, но на мен ми допада страшно много! Имам 134 часа на нея и любимите ми герои са The Lost и Judas! :slight_smile:

2 Likes

Открих начин да се играе с мишка. Ето линк към туториала:

2 Likes

🤔