Имам пробле с фарменето на битове

От скоро започнах да фармя битове.Проверих малко из форума и видях една тема.В нея имаше един tunnelbear vpn и в началото си беше наред изфармих си от гледането на реклами 90 бита за Готьо.Гледах че има някаква памет ама не се притеснявах за нея.Обаче малко по-късно тази памет свърши и vpn-а не щеше да се вкюли и следоватлено не можех да правя повече битове за този месец докато не зареди още през август.Въпроса ми е мога ли да направя нещо или трябва да чакам до другия месец?Също има ли някакъв друг vpn с който да си фармя битове?Благодаря ви предварително

Фарменето на битове се оказа не много legit за България и доста български стриймъри имаха големи проблеми с това така, че ви препоръчвам да спрете. Ако не можете да събнете или донейтнете просто дайте един луут. :slight_smile:

3 Likes

Ок Готьо нямаш грижи

Какви проблеми и да кажем че не спрем какво ще стане?

Може да изядеш бана от Twitch? :open_mouth:

1 Like

Мале готик много благодаря че ми отговори ако не беше щях да съм баннат

Като вкарат фарменето за България тогава. :slight_smile:

То това няма да е скоро предполагам

Поне някъде ще пише ли когато го вкарат в България?

“Soon” което не знам може да е и след година.

Лол бързо ми отговори благодаря

А като не е “legit” как така хората ти дават битове? Няма да предположа че ги купуват защото няма смисъл по добре цялата сума да се даде на стриймъра. Също не предполагам че имат останали битове от преди. Предполагам че хората си правят акаунти за да фармят за да не изядат бана?

Има хора, които ги купуват. Както има и хора, които събват и пак не взимам цялата сума. Има и такива, които ги фармят, но не мога да ги спра. Просто наскоро се оказа, че Twitch са против това.

Е те събват и пак печелят точки на момента плюс повече точки на 15 минути и могат да използват иконите които си сложил и да говорят с теб по дискорд и да са ти приятели в steam.

Не всеки има пари за съб. Начините по които тези хора могат да подкрепят и помагат на Готика са като теглят игри от спонсори, пускат loots (въпреки че, ако съм чул правилно, са почнали да дават по-малко от тях понеже сме българи) и също така като му дават битове, докато те можеха да се фармят.

Нека не забравяме, че хората които събват често имат излишни пари и са решили да ги дадат на Готика и не е задължително да го правят за наградите. Има хора, които нямат Steam, ползват Skype, Mumble, TeamSpeak или някоя друга безплатна програма за говорене.

Спирам дотук, защото вече ми стана дълъг поста, а и съм сигурен, че няма нужда да обяснявам всяко едно нещо в твоя.

1 Like

Еми човек аз вече почнах да си купувам битове,защото не са толкова скъпи.Използвах VPN защото бях стиснат,ама сега си направих извод,че е по-добре да си ги купувам.Ще ги фармя като дойде опцията за фармене и в България