Проблем с тегленето на определени игри

Онзи ден научих за играта csr2 и реших да си я изтегля но ми излезна надпис “устройството ви не е съвместимо с тази версия” моля кажете ми как бих могъл да оправя това и защо ми излиза този надпис на определени игри? Предварително благодаря на всички които са прочели това и по някакъв начин са ми помогнали!!! <3 <3 <3

Това излиза, когато телефона ти няма необходимите спецификации и не може да пусне играта. Единственият начин да го оправиш за съжаление е да си купиш нов телефон

1 Like

Много благодаря за точния и кратък отговор! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

1 Like

Може да пробваш да си изтеглиш играта от друг сайт и да видиш как ти върви. Ако играта работи автоматично ще ти се добави в play stor-а и ще се ъпдейтва. Но внимавай за вируси когато теглиш от подобни сайтове. Аз съм го правил и е работило, но не казвам, че е безопасно.

1 Like

Ееееее пичага златен си благодаря за това инфо! Имам и друг въпрос как така asphalt 8 ми става за телефона който е alcatel pixi а на таблета ми не той е hp slate 7 струва 200-300+ лева не помня?

На този въпрос и аз се чудя :smiley: много е странен начина по който определят, коя игра за кое устройство е подходяща. Случвало ми се е на 2 еднакви телефона, една и съща игра, да не мога да я изтегля на единия.:expressionless:

П.П. Дори на таблета може да ти лагила играта.