Стрували си 2 видео карти?

хора стрували си 2 видео карти за да ми върват игрите по добре

Искаш да кажеш да имаш 2 видео карти в SLI или CrossFire? Аз лично никога не съм ползвал, но много хора ми казва, че отговора е не тъй като много игри не са оптимизирани за това и реално едната ти карта просто ще си седи и няма да се използва. Ако на мен сега някой ми даде още една 390ка ще я сложа, но не бих си я купил сам.

Абсолютно НЕ, от 3 години имам лаптоп с 2 видео карти в SLI. Няма почти никакви оптимизирани игри и често имам проблем с драйверите. През повечето време втората ми карта е на 1-3% usage. По-добре си вземи една, дори и да ти се струва по-слаба от двете, които работят заедно. Дори VRAM-а не стаква, така че ако имаш 2 карти с по 2GB VRAM, ефективния VRAM няма да е 4GB, а 2GB. Просто няма смисъл. :slight_smile:

готик питах защото почти всеки път съм на стриймовете и виждам че имаш спекове в pubg но явно може да е защото натуварваш процесора със стрийма и с играта [иначе мерси за помощта]

и на теб мерси WanDereR

Проблема е че играта не е много добре оптимизирана. :smiley:

да разбрахте готик мерси няма да си взимам 2 видео карти а една

Аз знам, че ползват 2 видео карти за да ги свързват с 2 монитора, телевизора с цел по-голям екран, нещо като това. Според мен по-добре би било една скъпа карта, вместо тези работи с паралелните процеси. Тези, които копаят биткойни да му мислят :smiley:

Аз съм с една видео карта и мога да свържа 3 монитора към нея. :slight_smile: Повечето нови модели го могат също.