Нова игра създадена от любители и компания след време :)

Добър ден или вечер от мен имам идея за игра от типа horror . По принцип имам идея и за голяма част за сценария, но имам нужда от помощ.Молбата ми към вас е ако имате опит с програмите Unity 3D и Blender да ми помогнете за обработка и дори завършване на кратък проект.Ако някои е готов да отговори на въпросите ми или да ми предаде някой друг урок съм готов да заплатя . Идеята ми е да събера малък екип с който да правим игри и да се забавляваме разбира се . Всеки който иска да участва или дава уроци може да ми пише на
nikolaipavlovggg@gmail.com . Благодаря на всеки който помогне :slight_smile:

5 Likes

Първо уроци в интернет и на сайта на Unity бол тейче защо не почнеш да ги гледаш щото не са малко

Гледал съм много но имам и някой въпроси .

Пич ти знаеш ли колко кодове и колко трябва да си учил програмиране за такъв проект ? Unity не е никак лесна програма препоръчвам ти Unreal Engine там поне повечето неща са ти готови .Аз лично с радост бих се включил в проекта защото тук трудно ще намериш хора който да разбират от такива неща но все пак най-малко две-три години ще се прави тази игра.

Не искам да съм негативен, но дори една basic Android игра отнема месеци работа (освен ако не краднеш кода) и не мисля, че някой, който може да коди или прави модели и анимации би се включил в нещо такова ако няма стабилно заплащане. Игрите искат доста пари за да се направят. Все пак късмет в търсенето.

1 Like

🤔