Проблем с някакъв вирус

От скоро исках да си изтегля халф лайф 2 кракната зарбира се щот съм пират … и съм инсталирал някакъв вирус който ми променя мейн търсачката в google chrome на име workno.ru преди съм ползвал програма на име unhackme обаче вече иска да платя а аз съм плеб … аваст не го засича за вирус използвах ccleaner и ми го маха но само докато не ресна компа тогава пак се появява а и ми прецаква цс-а като трие някои фаилове някакви идеи как да го махна ?

Пробвай MalwareBytes. Мисля, че имаш безплатна версия за няколко дни, ако ли не… може да я кракнеш. Кажи дали ти е помогнала! :slight_smile:

помогна и сега го няма както и някакви други вируси за които не знаех … ако може и някаква безплатна антивирусна да ми препоръчаш че имам чувството че аваст след като и мине free trial-а е безполезна

Avast има и напълно безплатна версия, която аз ползвам. Не съм тествал много антивирусни, но тази най-добрата която съм пробвал. Но е вярно, че такива ад-уери и подобни не ги засича често.

Ако ползваш Win 7 мога да ти препоръчам MSE на Microsoft. Аз съм много довелен от нея, като не ти пречи да ползваш кракнати игри и прочие, и до сега съм нямал вируси или каквото и да е. :slight_smile:

🤔