Игри и СИСТЕМНИ ИЗИСКВАНИЯ

Хора мисля че имаше нещо като сайт или програма кадето като напишеш някоя игра и ти показваше дадените СИСТЕМНИ ИЗИСКВАНИЯ за играта на забравих как се казвеше дадения сайт или програма

1 Like

Казва се can i run it и е сайт! Отиваш пишеш игра и цъкаш бутона "can i run it " и след това ще трябва да си изтеглиш едно нещо и със него винаги когато влизаш ще ти знае конфигурация и ще ти казва да ще ти тръгне
Дано да съм ти бил полезен а ако не успееш
Виж видеа в you tube.

3 Likes

еее мерси брат да точно този и сайта но го бях забравил мерси

Няма защо , и ако имаш още някакви въпроси относно сайта питай :wink:

Според мен е по-добре да си напишеш модел на видео картата и процесора заедно със заглавието на играта, която искаш да видиш дали ще ти тръгне в youtube. Така можеш да видиш fps, а не просто “да ще ти тръгне”.

Само да кажа, че този сайт много лъжеше преди години. Сега не знам как ще е. :smiley:

Наистина и на мен ми пишеше че няма да ми тръгне overwatch но на едно клипче в you tube гледах как върви на процесор G4500 без външна видеокарта и си купих overwatch и ми върви!но не винаги лъже.

Сайтът гледа спрямо изискванията от играта, не според това колко са му големи бицарите на компа ти. И наистина винаги е по-добре да видиш клип в интернет, да дочетеш или да я дръпнеш кракната, за да провериш.

2 Likes

🤔