Търся си бюджетен лаптоп, моля за помощ!

Здравейте, нов съм във форума! Извинете предварително, ако вече има такава тема! За първи път поствам във форум. Та темата за която искам помощ е: Търся си нов лаптоп, за предпочитане да е до 600лв. максимум! Нужен ми е да си гледам филмите, сериалите, клиповете в YouTube и стриймовете в Twitch на добро качество и без лагване. Разбира се и за малко игри като Hearthstone или други безплатни игри в Steam. Но лаптопите са толкова много, че немога да си избера един. И исках да ми предложите един. Благодаря ви предварително за отговорите ви, ако има такива. :slight_smile: :smiley:

Много зависи от самите игри. Ако ще играеш по тежки заглавия 600 лева няма да ти стигнат.

1 Like

kaktusa2 Не искам да играя новите и големи заглавия. Предпочитам да си гледам филмите и т.н на по - добър и по- голям екран от този на телефона си. За игрите леки като Hearthstone, CS:NZ или можеби Zula. :slight_smile:

Ами до 600лв малко трудно! Лаптоп за стриймване, е над 1000лв сигурно. А за филми, YTB, Facebook и други неща в интернет и тези игри които казваш, мисля че този ще ти свърши работа > Acer Aspire 3, но за стрийм НЕ! Hearthstone може и да ти върви на High!

1 Like

Той има правид да гледа не д прави

2 Likes

Само да добавя, че лаптопа идва с linux, така че ще е нужна преинсталация. Освен ако @lummbeerjack, не иска да ползва linux.

1 Like

Благодаря ти! И като говорех за стриймове, имах предвид да ги гледам а не да ги правя. :+1::slightly_smiling_face:

1 Like

Аз мислих че искаш да стриймваш! Също можеш да видиш и ето този лаптоп на който правих ревю, който ще ти върши добра работа за филми, гледане на стриймове и неща в интернет. За игри като Hearthstone може и да варвят, но не на много високи настройки. А и @TheEagleGamerBG Няма проблем че е с Linux. Linux-а му е само BOOT операционната система. Той спокойно може да сложи Windows.

1 Like