Мобилни телефони

Здравейте на минало годишният Black Friday от emag си взех Samsung Galaxy J7 2017. Слез около 3-4 месеца днес говорителят ми изведнъж спря да работи. Ако някой знае от какво може да е станало моля да помогне

Проблем 1: Пазаруваш от Emag
Проблем 2: Пазаруваш на Black Friday
Попринцип доста мои познати изгоряха покрай Emag, пък и точно на черния петък пускат ПО-ВИСОКИ цени и по-траш техника. Като цяло просто си улучил дефектна бройка. Ако е в гаранция- пращай им го, ако не на сервиз. Но следващия път си вземи телефон от сайт с по-чисто име! :smiley: :smiley: :smiley:

1 Like

@Deivid_Rusev93 skyman-чо е прав мой съвет е да гледаш цените през цялото време и аз лично мисля ,че от Ozone са добри отстъпките пък и съм много доволен от тях и досега не съм имал проблеми с тях :grinning:

Не мисля, че emag е виновен, че телефона се е прецакал. Магазините немогат да подбират по-качествени или по-калпави телефони, всички идват от едно място и не знаеш кой кога ще се повреди.
Имам няколко познати, на които Samsung Galaxy-тата или им се повредиха, или почват да лагват. За това вече имам едно на ум към тази марка.

Братле, не си прав.Попринцип еднаквите модели телефони не са с едно и също качество. Има общо взето три нива, като едно е най-хубавото, а три- няй-лошото. И в зависимост от различни фактори можеш да получиш от различните. Третите са най-евтини и затова ако си вземеш телефон от съмнителен сайт може да е бъгав. Пък попринцип в България не пристигат много много от най-добрите, затова много хора казват, че е по-добре от Америка или Англия.

Чакай, чакай. Как така една компания ще произвежда един и същ модел телефон, ама с различно качество? Правят ги по един и същ начин, с едни и същи части. Не виждам логика. Ако можеш да ми обясниш по-подробно.

Дори така да е, не вярвам че разликата между телефоните произведени в различни цехове ще е толкова фрапантна, особенно когато става въпрос за гигант като Samsung.
Другото което е, до сега не съм имал проблем с електроника закупена от България (да чукам на дърво), включително emag.

Не знам как , не знам защо , опитах всичко което пишеше в интернет , фабрични му дадох , рестартира го 5000 пъти , и просто реших да го изключа и да го включа и се оправи LUL

@venelin03 Не мисля, че е физически възможно да произвеждат всички телефони от даден модел на едно и също място. Иначе @bumtras, наистина има осезаема разлика. В началото не, но най-лошите правят проблеми доста по-рано от по-добрите. При iPhone-ите мисля, че им казваха първа, втора и трета ръка, най-вероятно при галакситата е същото. Нямам идея защо го правят, най-вероятно за да си купиш нов. Тъпо е, но за жалост се случва. Имах лош опит с няколко iPhone-a от втората или третата ръка и не пожелавам на никого да се убеждава в думите ми от личен опит! :blush: :blush: