Нов компютър (Струва ли си )?

Хора харесал съм си един компютър (за игри ) ако може да ме посаветвате да ли е добър и ако не може ле да ми предложите някакъв
линка :

Зависи какви игри искаш да играеш и с какъв бюджет разполагаш? Кажи няколко заглавия за да може да преценим дали ще вървят добре :slight_smile:


Според мен този ще ти върши по-добра работа, защото е с G4560, който е двуядрен с HT технология(ако ти говори нещо) и видео картата е 1060-ка която изкарва дори и с малко пак повечеко от 1050-ка. Ще можеш да играеш повечето нови заглавия на нормални настройки с нормален fps. Има и по-големи разбирачи от мен, така че това е моето предложение.

ами по-новите игри като Fortnite и за в бъдеще други по тежки. А пък бюжета до 1000 и нещо

по-добра конфигураци от тази която аз съм сложил може да помисля

този не е ли по добър от кайто си сложил ?

По-слаб е, но и е по-евтин! Имай предвид, че не всичко е мощ. Какъв ти е бюджета.

бюджета ми е около 1300

Ако е около 1300 и не ти се сглобява, този който @Pavkatabgg го е пуснал е по-добър. По принцип, излиза по-евтино да си го зглобиш сам, но напоследък с цените на видеокартите и рам-та, излиза по-евтино да го вземеш сглобен, понеже повечето компании, които сглобяват компютри получават картите на MSRP (цената на която по-принцип трябва да се продават).

1 Like

Аз лично бих бягал от този процесор…

Причина? Поста ти трябва да е поне 20 символа.

Много много не разбирам от сглобяване на компютри и за това си търса зглобен. А и ако почна да го зглобявам видео картите са станали много по-скъпи от преди както ти каза .

@iprogramforfood ако става дума за g4560 изпратиха ми подобен на този компютър преди няколко седмици и като му направихме benchmark тестове и тестове на различни игри този процесор мислех , че ще е печка и няма да вади кадри на новите заглавия при игрите , но на стоково охлаждане темпетратурата беше балансирана и под 60/50 кадъра на всички игри при средни настройки с изключение на CS:GO ( low / average: 133 fps )

Моята препоръка:

1 Like

🤔