Да си ъпдейтвам ли телефона на по-нова версия андроид?

Смятам да си ъпдейтвам телефона от 6.0 на 8.1 Android версията. Въпросът ми е дали ще навреди на телефона ми ако го направя чрез интернет? Видях един сайт, в който трябва да инсталирам едни zip файлове на компютъра и после да ги вкарам в телефона и не знам дали това ще направи нещо на телефона ми! Моля пишете ако знаете нещо по въпроса!

2 Likes

Предполагам за това което говориш ще трябва да си рутнеш телефона. Аз си ъпгрейдвах стария телефон и си работи перфектно, но не правих backup преди да започна и съжалявам.

1 Like

По-добре недей защото е много сложно и ако объркаш нещо, после трудно се оправя.а и ако искаш използвеай системните актуализации.Не е нова версия но подобрява ефективността на устройството.Пък това е голяма играчка по-добре не се занимавай.(ако е много зле просто си купи нов):smile:

Чакай за какъв ъпдейт говориш? Телефона ти казва, че има нов ъпдейт и ако го цъкнеш ще го свали и инсталира сам или ти искаш сам да сваляш неща от нета и да го ъпдейтваш с кабели и т.н. :smiley: Защото ако просто имаш системно копче за ъпдейт може да го цъкаш. 8.1 е в пъти по-добър от старите от към сигурност и екстри. Аз скоро ще ъпдейтвам моя S8+ на 8.1 :slight_smile:

3 Likes

Абе как все намираш и буташ теми от преди година? :g47rage:

5 Likes

🤔