Имам вируси на телефона. Помощ!

От 1-2 дена ми изкачат някакви сайтове, който мисля, че всички знаем. Та това са ,Поздравления, Вие печелите IPhone X и т.н" и да искам да попитам дали някой му се е случвало и как го е оправил.

Благодаря предварително.

1 Like

Аз преди няколко дена имах подобен случай, ко при мен беше офлайн реклами което е доста зле. Върнах фабричните настройки на тела и те изчезнаха. Но също трябва да забележиш от кое приложение е това защото на мен два пъти се случи заради едно приложение кое си свалих не от Google play магазина а от нета( както всички обичаме пиратските апове).

1 Like

Офлайн реклами? Доста досадно. Благодаря мисля, че го оправих. :slight_smile:

Аз съм нямал но съм ги управял на един приятел. Пробвай да разбереш от къде е вируса, премахни апа, свали си анти вирусна. Ако не се управи реархивирай телефона.

1 Like

Аз имах същия проблем и се сетих, че бях изтеглил един .apk файл(мисля, че беше някаква игра) и го изтрих, обаче изтеглих и една антивирусна програма на има AVG Antivirus, която откри проблема(пробвах общо 3 антивирусни, но само тази го намери). Не помня дали само изтриването на файла реши проблема, затова пробвай и двете.

1 Like

@example4o Препоръчвам ти, вместо разни сайтчета, да ползваш Aptoide

3 Likes