Скоро обмислям да вкарам пари в стийм

Искам да вкарам пари в стийм, чрез кештерминал и въпроса ми е дали има някакви специални неща които да знам при вкарването на пари в терминала и дали има шанс да ги загубя тези пари, защото ми е за първи път.

1 Like

Много важно е да наеш че ако вкараш 20лв (10 евро) в кеш терминал в Стийм ти ги дават като 8,88 евро (има към 21% плюс, минус лихва) препоръчвам ти да ги вкараш чрез Пулсар, защото там няма лихва. :slight_smile:
Друго важно нещо за кеш терминалите е че трябва да дадеш точните пари които пише че приема примерно: 10 лв ,20лв ,40лв, (доколкото помня бяха така) ,не давай 50лв че терминалът не връща ресто и ще ти се прецакат кода и парите (за жалост го знам от опит :frowning: )
Надявам се да съм ти помогнал :smile:

3 Likes

Трябва и да се внимава дали терминалът има хартия, защото ако няма хартия не дава код. Един приятел така изгоря! :smiley: :smiley:

2 Likes

Това е баси тъпотията… като няма хартия защо въобще приема парите?!

Иначе аз лично никога не съм ползваш Кеш Терминал и не мога да помогна. :frowning:

2 Likes

Приема, щото е тъпа машинката. Бая неща има да им доизмислят. Преди не ти трябваше бележка, щото нямаше кодове, а директно ти вкарваше парите в Стийм. Ама от както сложиха тва с кодовете много зависиш от хартията.

1 Like

Вече можеш директно в стийм да ги вкараш, без код

Ако няма харитя за кодовете пише че не е възможно действието преди да си вкарал парите още там където си избираш сумата. Все още има за директно вкарване или поне на тази която аз използвах. Месри за съветите.!

Моя съвет е да ползваш PayPal или дебитна карта, а може и от онези steam карти ( 10,20, 50 Евро… Нещо от сорта. Продават се на някой магазини в молове).

1 Like

Моя град е беден :joy::joy: няма молове :rofl::rofl:(Враца:rofl::rofl::rofl::rofl:)

Вече можеш директно в стийм да ги вкараш, без код

Това не беше ли където просто си пишеш ПОТРЕБИТЕЛСТКОТО ИМЕ и така ти ги пращат?

1 Like

Да това е , дори е по удобно

Да бе ама като ги знам повечето ще си объркат ника… :joy:

3 Likes

Точно преди мен имаше един дето г/д 10 мин си въвежда ника, кво е правил с ника не знам :joy::joy::joy: