Стриймът ми умиря?

Не знам дали това е правилното място да пиша това, но просто не се сещам къде другаде. Значи от септември месец стриймвам и то всеки ден по 3-4 часа на ден, събрах 260 фололъра, но проблема е, че не знам как да задържа viewer-ите. Правя много големи giveaway, но нищо не става. Имам само един редовен зрител. Готьо при теб така ли беше в началото? И днес нали играя с един фр, той отскоро време стриймва има по-малко follower-и от мен, но го гледат 15 човека. Единствената разлика между неговия и моя стрийм е че той има face cam. Толкова ли голямо значение прави? Наистина се отчайвам вече и се чудя дали има смисъл да стриймвъм. Не го правя за viewer-и, просто ми е тъпо толкова много време да стриймвам и да няма поне 5 човека на стрийма. :frowning: Според вас какво да правя? Готик, ако това е против правилата на форума го изтрий :).)

При мен фейскама се появи, защото зрителите го искаха и всички казваха, че така стрийма става по-личен. Иначе за зрителите да при мен първата година сигурно ме гледаха 3-4 човека и беше редовно да стриймвам и да си говоря сам. Препоръчвам ти да почнеш да стриймваш заедно с други стриймъри за да обменяте аудитория.

Ок, бро мерси за отговора. Ами още няма да се предавм, щом е нормално за първата година. Може би днес ще пусна фейс кам, попринцип не ме бърка толкова, идеята дойде, защото и мен са ме питали да я пусна.