Компютъра ми се рестартира

От вече около 3 дена компютъра ми се рестартира около 30 минути след като е включен и след това си върви нормално ,но все пак нямам никаква идея от какво може да е … идеи ?

Може да е всичко, най-добре го занеси в някой сервиз, за да не стане нещо

1 Like

Виж си температурите? Виж нещо да не цока процесора на 100% (bitcoin miner), виж си драйверите някой ъпдейт може да те прецаква. Да си овърклоквал?

1 Like

процесора ми е по-стар от енг-то тъй че не бих го пипал температурите са ок до колкото видях никви miner-и нямам а драйверите от известно време не съм ъпдейтвал

1 Like

Както каза @Gothika_47 вероятно нещо се опитва да се ъпдейтне или имаш майнер, за който не знаеш. Възможно е и захранването ти да се прецаква.

При рестарта Windows-а изключва ли се нормално или спира рязко?

1 Like

забива ми всичко за момент програмите се затварят и се изключва но вече не го прави не знам какво му става от време на време (през месеци) ми дава син екран xD по един два пъти после не се показват и пак така :Д

1 Like

Преинсталация на Windows-а трябва да ти реши проблемите. Но преди това може да пробваш някоя програма като Windows Repair, някой казват че вършела чудеса, но не мога да гарантирам, понеже не ми се е налагало да я използвам.

1 Like

🤔