Гейминг слушалки до 80 лв

Здравейте, засега съм се спрял на едни слушалки на Canyon понеже са по-евтини, но ако намеря нещо по-добро бих дал повече пари. Някакви предложения?

1 Like

До към 80 лева аз лично бих взел модулярните на Plantronics RIG 400HX, Urban Camo

Само веднъж съм пробвал по големият брат RIG 500E е са доста удобни и комфортни ( и доста леки )

Намалени са от 99 на 79лв… само не знам дали като са намалени ,можеш да използваш и промокода на Готика за още по-голяма отстъпка…

Успех.

2 Likes

в десктоп бг не можеш да ползваш кода на продукти, които вече са намалени, но в озон можеш

2 Likes

В Ozone има Plantronics RIG 500 който е на цена с промокода “PAKTA” 89лв. от 99лв. и с безплатна доставка ,която би ти струвала още 5лв. значи реално ти идват на 84лв. ( грубо, зависи къде живееш )… Гадното е Наличност: По поръчка ,ако ти се чака си струва ( не знам колко време ,ако някой е поръчвал да сподели )

Ето ти и ревю от Zing

Приятен ден :slight_smile:

3 Likes

Тези дни имах повече време и поразгледах видовете слушалки, и така Rig 400d (Dolby atmos) използват dolby atmos surround, но нямат звукова карта, rig 500 имат звукова карта, но нямат Dolby surround, а пък rig 500hd включват и двете, а именно DА и ЗК. И от това което разбрах последните са най-добри от всички изброени досега. Реших да разширя бюджета си и да задържа покупката на каквото и да било още малко и да събера за rig 500hd. Само 1 въпрос, ако си купя конектор, който завършва с 3,5мм жак и ги използвам с телефона ми звуковата карта ще функционира ли?
И в звука ще има ли разлика? Ще се радвам ако ми отговориш:slight_smile::slight_smile:

По пътя на логиката би трябвало да НЕ работи…

Щом завършва с USB значи му трябва ток за звуковата карта ,а ти искаш да пуснеш ток през 3.5мм. Няма как да стане… смисъл телефона няма как да подаде ток за да захрани звуковата карта…

Можеш да ги ползваш на телефона без картата направо от 3.5мм жак… Само трябва да си купиш удължител , защото ми се вижда доста къс кабела без звуковата карта

Успех :slight_smile:

1 Like

Ако телефонът ти поддържа OTG, може да ползваш micro USB към USB конвертер.


Това micro usb ще ми свърши работа предполагам, но не разбрах само за какво ми е конвертор?

Този конвертор ще ти трябва ако слушалките ти са с USB. Ако са с 3.5мм жак и телефонът ти също има такъв жак не ти трябва нищо (обвиъсли), освен ако жака не е с къс кабел, както каза @cherenko2, ще ти трябва удължение.

1 Like

Абсолютно всеки micro usb кабел ли ще ми свърши работа, и има ли специални такива, които поддържат и не поддържат 7.1 surround?

Ако ползваш кабел от micro USB към USB няма никакво значение. Ако ползваш звукова карта (micro USB към 3.5mm жак) тогава ще има.

Слушалките които съм избрал имат звукова карта, въпросът ми е сигналът който тя изпраща към телефона ще се скапва ли от евтиното micro usb и дали ще трябва да си взема някое по-хубаво?

Не, няма значение какво USB ще си купиш.

1 Like

Препоръчвам Plantronics. Мойте са на тази фирма, но са доста над 80 лева. Тези от ревюто мисля, че съквартиранта ги имаше и бяха доста лекички и с добър звук.

1 Like

🤔