Търся си кутия с добро охлаждане

Мисля да си взимам нова кутия. След доста търсене имам 3 варианта:

https://www.vario.bg/silverstone-redline-series-rl06-gp-sst-rl06br-gp

https://www.vario.bg/corsair-obsidian-series-450d-cc-9011049-ww

Вие коя бихте взели? Ако имате някое друго предложение, трябва да има добро охлаждане, да поддръжа поне 4 хард диска и 2 SSD-та, да поддържа ATX дъна и нагоре и да е до около 230 лв.

Благодаря!

Аз съм с тази и съм доволен. Има доста места за вентилатори от пред, долу и горе можеш да сложиш голям вентилатор. За хардовете мисля, че можеш да ги побереш без порблем, но провери, че реално не помня. Иначе за кутии с “добро” охлаждане искаш да кажеш да поддържа много вентилатори нали? Защото реално това ти трябва. :smiley:

1 Like

И аз имам като на Готьо, ама бяла. Имам 5 вентилатора и водно + остава доста free място, съответно въздухопотокът е идеален. Не случайно G:RIGS комповете, които са с нея се казват AirBender. А относно хардовете: тези черните чекмеджета побират всяко по един диск + имаш SATA порт отгоре, а можеш да сложиш и на самото дъно SSD :smiley: :smiley: Така че смятам, че GRone ще ти свърши перфектна работа. Дано съм помогнал!
П.П.: Извинявам се за шума на снимката, лампите ми са на кофти място спрямо компа, а не ми се вадеха прожектори.
PC

1 Like

Не бих ти препоръчал InWin, понеже са някак си като кутия за 50лв, но с по-красив дизайн. Ако искаш кутия с хубаво охлаждане може да погледнеш Fractal Design R6 или R5. Не са кутии с някви стъкла, светлинки и други джунджории, но пък като качество са перфектни, а ако Fractal Design R6 или R5 не те кефят, може да се спреш на някоя кутия на NZXT, които са също с добро охлаждане, но и като дизайн са малко по-красиви от на Fractal Design.

Без стъкла и светлинки :wutface:

Като цяло не ми пука дали има светлинки или стъкла.


аз съм с тази и съм много доволен

🤔