Механична клавиатура под 100 лева

Като цяло аз съм с механична клавиатура Redragon Vara и съм доста доволен вмомента цената и е 86 лева Link: https://ardes.bg/product/redragon-vara-k551b-cheren-vara-k551b-94731 малко за самата клавиатура тя е със сините суичове на outemu и е доста шумна този модел идва само с един цвят на подсветката и с един мод който е дишане. Самата клавиатура идва с един инструмент с който си махате бутоните ако искате да си я чистите. Като цяло това е дано съм ви помогнал с избора на клавиатура ЧАО :slight_smile: .

2 Likes

Аз съм с Aula Demon King, която е малко над 100 лв (105лв). И тя е със сини суичове, има 6 цвята, но те са включени всички постоянно- изглежда като дъга! :heart_eyes::heart_eyes: Има 9 различни начина по които свети, 8 направени за различни игри и 2 custom. Също идва с инструмент.

2 Likes

Абе Господи, защо нямам механична клавиатура? :joy:
Много исках механична клавиатура и търсих подходяща,но нашата внезапно ни напусна,аз не бях избрал нова и майка ми взе няква евтина (не е от този сайт) Delux k6300 (мембрана за жалост) и една седмица по-късно във форума има такава тема.И в нея супер евтини механични клавиатури.
ЩЕ СЕ ГРЪМНА.

1 Like

Slo4aenost? Ne misla!

2 Likes

Консперазия :small_red_triangle: :thinking:

1 Like

Ето ти две бюджетни механични клавиатури за под 100 лв.

1 Like

🤔