Пиратство и Пиратство

Какво ви е мнението за пиратството???

Тежко е да си пират.
С дни седиш на кораб, който постоянно се клатушка, ядеш само риба и залежали зеленчуци ако имаш късмет. Може да хванеш скорбут, морска болест и т.н. И на всичкото отгоре нарушават закона, като ограбват хора или ги отвличат.

Не са хубаво нещо пиратите!!! :drooling_face::drooling_face::drooling_face::drooling_face:

5 Likes

Пиратство :slight_smile: хубава дума ,все още пиратствам ,но разбира се от време на време си купувам игри ,ако са Singleplayer ги пиратствам ,но ако са multi гледам да ги купувам

5 Likes

Не в този смисъл:joy::joy::joy:

1 Like

това беше сарказъм :slightly_smiling_face:

1 Like

Аз сам тея хора дет много не го схващат:thinking::thinking:

1 Like

До 7 клас единствената игра, която бях купил беше cs go с картата на баща ми, но иначе всичко друго го бях изпиратствал. Но когато станах 8 клас и се преместих в друг град съученици ми казаха, че някъде имало cash terminal и щяли да зареждат пари за steam. От тогава повечето игри съм ги купил. Well, още пиратствам някои triple A от време на време.

2 Likes

за “Карибиски Пирати” ли говорим? :smiley:

2 Likes

Не::joy::joy::joy::joy:

И аз до скоро доста пиратствах

Аз още го правя… Някои неща са ми купени, ама не бих дал пари за Filmora(Примерно).

ок (това е излишно знам)

Не всеки в БГ може да си позволи да дава пари за игри, така че съм ок с тва. :confused:

1 Like

Таке ,определено! :+1:t2:

@Vlasto Тея дет са пирати не оценяват девеопарите на играта.