За чалганизацията на форума

Връщате се от почивка на балкан ,влизате във форума и какво заварвате-ЧАЛГАНИЗАЦИЯ ,поне така беше при мен.И сега питате “Каква чалганизация ,кви пет лева?”.Това е бунт започнат от @bumtras(браво на тоя човек) срещу 20 символа ,които ни ограничават да напишем примерно"ок".Сега ще питате"Как да участвам в тоя бунт?"-много е просто на всеки ваш пост трябва да напишете цитат от чалга песен и да си сложете на профилната снимка си сложете логото на Пайнер. Пример:

БУНТ!
Спрях ли ти тока ,бях ли жестока?
Кали-Спрях ли ти тока?

И още един път бунтът е започнал от @bumtras(браво на тоя човек) ,че да не си помисли ,че си преписвам заслуги :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:

П.П:Тази тема е написана с цел популяризиране на бунта.Аз не искам да обидя @bumtras(браво на тоя човек)!Аз съм с теб!

БУНТ!
Ха-би-би ,спиш ли добре ,завиват ли те ,защото аз не?
Азис-Ха-би-би

7 Likes

Бунт!

Само осем часа учим
само осем часа спим
а останалите осем гаджета вартим.
Осем Осем (88) - Осем Осем

4 Likes

Вече е 10 символа. Ако това доведе то спам от ненужни коментари ще го вдигна пак на 20. Идеята да е да пишете неща, които си струва да се четат не просто “ок” :smiley:

3 Likes

Има смисъл в това.Да видим какво ще каже по въпроса организатора на бунта(@bumtras)

1 Like

ееее разгеле мс бро♥️♥️♥️♥️

1 Like

Не нужно да слушате, какво казвам аз. Важно е на вас да ви е добре. Не ме превръщате във втория тиранин!
Иначе това ми е мнението:

5 Likes

Най накрая Готик супер успяхме

1 Like