Здравейте предстой ми закупуване на компютър и искам да попитам за съвет за добър компютър до 1000лв. игри на които ще играя на него fortnite gta pubg и др.
Честно казано за 1000 лева мисля че PUBG няма да ти тръгне
За тръгване, ще тръне, но няма да е с много FPS
@xxXickata_07Xxx Можеш ли да използваш чести от старият си компютър или искаш да го запазиш и него. И ако можеш да ползваш неговите части, кажи каква ти е сегашната конфигурация.
Ако вече имаш курия, захранване и хард диск, това трябва да свърши работа:
Цена: 1115 лв. Ако вземеш 1050 Ti, можеш да го свалиш на 1000, но според мен, е добра идея да вземш RX580. Цена/мощност 1050 Ti е по-добра, но за игри като PUBG и GTA V (ако искаш да ги играеш на добри настройки и кадри) аз бих взел RX 580.
Имам същото PC само че с 1050 Ti и всички игри вървят много гладко ЕВАЛА НА ИНТЕЛ ЗА КОФИ ЛЕЙКА
Само че като добави hdd, psu и кутия излиза повечко, а аз не видях никъде да пише че има тези части. Иначе всичко е топ!
изчакай малко скоро ще спаднат цените на видео картите
Не мисля, че е точно така!
Според мен, следващият месец, на 20-ти, когато излязат новите видео карти, фермерите ще ги изкупят и ще им вдигнат цените. Но ще може да си купиш по-евтина видео карта втора ръка, от 10-та серия.
Аз говоря за началото на 2019
На това скоро ли му викаш? До тогава minesweeper ли ще играе
Еми не е нужно да си взима видео картата заедно с тези части може да си ги вземе без видео картата и после да си вземе по-хубава карта за по-малко пари
Майнинга западна доста, дори нвидиа отчита голям спад в закупиването на видео карти, а също и на други системи за копаене. Скоро четох че очакванията и реалноста е нещо от порядъка на 10 милиона по малко (или нещо такова😁). Но факта си е факт, картите сигурно ще привършват бързо и цените ще се покачат.
За пубг от 1000 лева може но в никакъв случай няма да е на макс.