Здравейте, възможно ли е канала ми да бъде невидим ( да не се намира лесно от другите хора)… Мисля така, защото като кача нещо примерно не се вижда примерно от други хора,а само от абонати даже и от тях всигурно… Каналите, в които качвам единият истории страшни, а в другия gaming поредици са стари от 2013-2014 и за това питам … Преди събирах бех никаква разправавия по 700 гледания сега и 100 едвам…
Да ви кажа, че съжалявам, че спрях да снимам преди време година две и сега пак почвам…
Не си снимал една година и си си загубил инерцията така да се каже. За алгоритъма е важно да получаваш харесвания и коментари, за да ти разцъква повече видеата тук там. Във всяка социална мрежа това е най-важното- engagement. След като не си снимал 1 година няма как алгоритъмът да ти помага, ти дефакто си нов канал. Пък и няма от какво да се оплакваш- 100 гледания пак са много!
Е да така е… След време викаш ще започна да правя и по повече Аз почти всеки ден качвам клипове, които събират по 100 гледания…
Късмет да се вредиш в търсачката срещу по-големи канали. Реално само събовете ти ще гледат клиповете ти или хора, които са ти намерили канала от другаде и имат голяма гледаемост като минути.
Сам си отговаряш на въпроса. Youtube вижда, че канала ти не е активен и спира да го промотира на хората, защото може да избута канал с повече гледания и следователно повече $$$ за тях. Stinway не беше качвал няколко месеца и правише едвам по 400-500 гледания и му отне месеци да стигне до сегашните си гледания нищо, че имаше събове. На кратко… сам си го направил.
Така е Евгени, не обвинявам никого в случая! А има ли някаква възможност да се възстановя… За gaming качвам в един друг канал, който буквално ми е от 24.06.2013, а нали ти казвам преди като се сетя какви клипове качвах и събирах некви гледания, които не съм заслужавал и то грам… А сега се занимавам и мисля, че заслужавам поне едни 1k гледания на клип
Иначе вторият ми канал, в който качвах главно клипове и събирах гледанията и ми е от 25.12.2014 , но не съм знаел какво да правя … Ако създам чисто нов канал и започна там не знам дали може да стане работата…
Ако почваш и спираш и правиш нови канали постоянно никога няма да ти потръгне. Очаквай да качваш с месеци ако ли не години без никой да те гледа.
Значи да си продължа със стария, аз си мислех, че youtube ми е забранил един вид клиповете да ми се виждат в recommended каквото и да правя …
Youtube не ти слага клиповете там, защото канала ти е неактивен и може да промотира други канали, които събират повече гледания.
Значи Youtube предпочита повече броя на клиповете отколкото качеството
Уау, колко време ти отне да го осъзнаеш това
Хехе, аз съм го осъзнал отдавна просто ми е чудно…
Както виждаме на снимката тагът mafia уж пише, че е в rank #7 а като го проверя с друг browser не мога се открия
Замислял ли си се защо гледам да качвам всеки ден?
Мхм… Защото, ако не качваш и Youtube сметне, че не си активен вече ще спре да препоръчва дори на абонатите клиповете … Преди не беше мисля така, но като обновиха януари месец тубата и стана мазало… От една страна е добре за Youtube, защото така карат Youtuberite да правят всеки ден поне по едно видео…