Някого пробвали ли сте да играете видеоигри с деца под 10год.?

Наскоро отидох при баба ми на гости да ме видят ,че не са ме виждали от отдавна и там беше малката ми братовчедка.Питах я дали иска да поиграем някоя игра на лаптопа ми и тя каза да.Почнах ме да играем една игра дет бих казал ,че е сравнително тя е Cloudberry Kingdom.Почнах ме ,от начало беше много после леко за подобря и реших да и дам контролера да видя как ще се представи и беше по-добре от миналия път и каза ,че и е по-лесно с контролер.След това реших да видя как ще се представи в The Binding of Isaac:Afterbirth Co-oP.Беше много зле ,направо не знаеше къде се движи и къде стреля и реших да и дам клавиатурата пак същата работа.Накрая каза ,че тази игра не и харесва и продължих ме да играем другата и така.
Някого пробвали ли сте да играете видеоигри с деца под 10год. ?

П.П:това в темата за видеоигри трябва да е или за общи приказки?

2 Likes

Еми аз играя игри от 6 годишен :slight_smile:

2 Likes

Играх broforce с братовчед му който е на 9

1 Like

Брат ми е на 7 години и играе онази игра subway surf,и се справя много-добре(е не колкото мен :joy:), предполагам всички я знаят и са я играли, аз я играх само в първи клас и може да се каже, че я превъртях(имах абсолютно всички предмети и огромен рекорд,не помня било е отдавна)но той се справя много-добре,пък и сега има много повече неща,и трябва да се играе повече.
Искам да отбележа, че по моето време, когато играех subway surf, имаше много хакове (не че сега няма :wink:) и много от съучениците ми ги ползваха и се хвалеха, а аз никога не съм ги ползвал
Та, заключение: малките са добри в по-простите игри :wink::joy:

1 Like

Как се справи в играта ,братовчед ти?

Така е!Някви игри за PC играли ли сте?

1 Like

Прилично, но не се разбираха с дупките.

1 Like

Мхм, само agario , обаче не се справя добре
:neutral_face::roll_eyes:

1 Like

То и аз съм зле на Agar.io:smiley::smiley::smiley:

1 Like

Аз съм Господ на тази игра, почна ли да играя след половин час съм на първо място в класацията(не че се хваля, обаче то е нормално.аз друго не играя пък и тя не е трудна изобщо, сам иска да я поиграеш, както всяка игра).не съм я играл от 1 година и може да съм я позабравил, обаче бързо ще си я припомня, като седна да играя. :wink::smiley:

1 Like

Днес видях 5 годишната си братовчедка, която ми разказа за играта, която играе на телефона си. И surprise suprise, оказа се че това всъщност хорор игра, вярно че мобилните не са толкова страшни, но тя ма я разказа толкова весело, почувствах че ще стане сериен убиец.
Та каза ми, че играта се казвала “Бабушка Грани” (Прегполагам девелопъра е кръстил играта “Бабушка Granny”, за да я намират руснаци и всички англоговорящи). По-късно пробвах да я потърся в Google Play и независимо да как напиша името, Granny е първият резултат, който ми излиза.
Разказа ми също как Грани имала кръв по зъбите и как на 5-тия ден, някакъв друг персонаж си правел супа от кръв (мисля, че всъщност това също е Грани, понеже в описанието на играта пише, че имаш 5 дни, а и няма друг персонаж на скрийншотовете), така че мога само да гадая, какво точно се случва, докато не пробвам играта.

Като се замисля обаче, това не е чак толкова зле. Аз бях на около 10, когато започнах да газя хора във GTA VC. Вярно бил съм по-голям, но пък в нейната игра, не тя прави злините. :thinking:

Така че кажете какво мислите вие? Виждали ли сте подобен случай?

2 Likes

Аз съм започнах още от 4 годишен :sunglasses: да играя на компа на някъкви аркадни игри дето са били създадени 5 , 10 години преди да се родя и някакви стратегически като star craft. След което като станах на 7,8 години си взехме по як комп и започнах със fps сингълплейърите като wlofenstien (2009), half life 2, call of duty ww1 и тн. Чак когато станах на 12 разбрах за steam и се зарибих още повече и вече спокойно мога да се нарека no lifer :tired_face:

4 Likes

Same shit bruh :cry:

🤔