При старт излиза това. Компютъра е нов и се опитвам да стартирам Windows xp от стария хард диск, който беше на първия ми компютър и е 82гб, отделно имам 1 тб втори хард(ако е от значение).
При всеки опит да се включи от-картинка която съм качил, екрана загасва и изписва no video input, а след това син екран за няколко стотни и за 1 сек излиза логото на дъното asrock със някакви опции. И успях да хвана синия екран ето го и него
Новите AMD процесори нямат никакви драйвъри за Win Xp, инсталирай 10 направо.
Това и ще правя, ама исках да заработи днес:sob:
Ами, ако беше отделил половин час за инсталация, щеше да работи вече
ужас братле колко проблеми ти направи този компютър… добре че си взех интел да не правя тия глупости… успех
Само дето проблема не идва от това, че процесора е AMD, a че се пробва да се инсталира OS на 16 години.
Не се пробеам да инсталирам win xp а да го използвам, моля прочети пак темата ако не си разбрал
Искам да кажа, че не са виновни AMD в тази ситуация.
Аз съм на ХР(който ще сменям в близкия месец,защото да кажем, умря)
А иначе процесора ми мноооого стар на AMD
Знам, просто някой не харесват особено амд и са предубедени за всичко лошо от тяхна страна независимо дали вината е във продукта или не…
xD вземи си fx-8350 и ще видиш кво е амд… от както бях с амд имах само проблеми…
FX е най-лошата им серия. Аз съм с Athlon X4 860K, който по-слаб от райзените и нямам никакви проблеми, всичко е бомба