Да разчистим ли форума от стари и не активни теми?


#1

Тъй като се насъбраха доста теми и много от тях са просто как някой има проблем решава го сам и си затваря темата, или малки теми с 0 коментара (без да са обяснение за нещо) мислите, ли че е добре да изстрием много от тях за да не се ровите в търсене толкова?

  • Да! Чисти!
  • Не! Искам боклука!

0 voters


#2

Според мен е най-добре да се изчистят теми с под 1 коментар както каза ти, защото например аз имам стари теми, които не са активни в момента, но пък има полезна информация в тях и ако реша да погледна отново какво е писано в нея, няма да е гот да видя че е изтрита. Или може да се направи някакъв начин човек да си архивира всички теми и те да му стоят като един файл на компа, например


#3

Според мен, да трябва,но трябва и да обърнем внимание на кой теми да изтриеш.
Искам да кажа, че онези теми, като например:
“Готик виж това”
“Готик виж този фен арт”
“Въпрос от … за Готика”
Тези теми без съмнение трябва да бъдат изтрити.
Но аз се чудя темите като например тези които хората пишат някакъв проблем и после го решават.Тези теми хем са ненужни,хем на някой може да му трябват или да помогнат на някой.
Затова темите от #Hardware не знам как трябва да се прецени кои са ненужни.


#4

@Gothika_47 даже според мен рin-ни тази тема, да може всички да я видят.(все пак да гласуват и те,или да знаят че ще чистиш форума от ненужни теми) :wink:


#5

Добре ако случайно намерите такива стари неактивни теми може да ги докладвате и ще ги разкараме по-бързо.

image


#6

т.е. искаш да ги търсим вместо тебе :neutral_face:


#7

Да невероятно, но ФАКТ. Нямам достатъчно време да се занимавам с фейсбук, ютуб, стрийма, форума и дискорда почти сам и ми помагате доста. :slight_smile:


#8

Готика най-после почна да ни обича :kappa:


#9

Не просто иска помощ. KAPPA