Добра програма за фотошоп

След Adobe Photoshop коя е следващата най-добра безплатна програма за фотошоп?
Главно ще го ползвам за правене на мемета и лигавене може и някой ден да направя нещо сериозно ,като придобия опит.

3 Likes

Аз ползвам GIMP 2, сравнително доволен съм. Единствено понякога ми прави проблем ако съм я отворил докато езикът на писане ми е на български, квавиатурните команди почват да работят само ако съм кликнъл върху левия прозорец.
Ако не ти допадне има и други добри програми.

edit: не съм ъпдейтвал програмата и нз дали се ъпдетва сама, може да са го фикснали това, ама не съм сиг. :thinking:

edit2: Ето какво съм постигал с програмата, аз също само любителски се занимавам и съм се научил от няколко клипчета в интернет и от експериментиране

edit3:

3 Likes

+1 За GIMP… Доста графични дизайнери казват ,че в някои функции и филтри се справя дори по-добре от Photoshop-a така ,че си заслужава да е погледнеш :slight_smile:

1 Like

Аз също ползвам GIMP 2 и съм много доволен! Ползвам я от доста време и да ти кажа в началото ми беше малко трудничко,но изгледах 2,3 клипчета и ми стана ясно даже и започнах да се занимавам с артове! Надявам се да съм помогнал. П.С Новичък съм във форума и се надявам да се впиша :grin::grin::grin:

2 Likes

Пробвай с GIMP, може и да ти хареса. За мен GIMP е пълен траш и не мога да направя нищо с нея, явно защото съм свикнал с фотошоп. :joy:

1 Like

@bebebaba1234 като цяло ако не можеш да си позволиш както е и в моя случай заради хубавата ми щайга GIMP е добра алтернатива на фотошоп за по начинаещи и хора със компютри със слаби души :rofl::rofl::rofl:

1 Like

Много сте напреднали бе! :kappa10000:
Аз работя с Paint :kappa::kappa::kappa:
Paint_logo

1 Like

Paint 3D > Paint :kappa:

1 Like

paint.net > paint 3D > paint

1 Like

още е така

1 Like

Доколкото може да се каже, че е опростена - GIMP / Krita / Medibang Paint…

https://www.xp-pen.com/forum-225.html